Selektor Hrvatske pred meč sa Maltom: Favoriti smo

Slede odlučujuće borbe u kvalifikacijama za Mundijal

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA-EFE/Stuart Franklin

Selektor fudbalske reprezentacije Hrvatske Zlatko Dalić rekao je da poštuje Maltu, ali da je njegova ekipa favorit u predstojećem meču kvalifikacija za Svetsko prvenstvo i naveo da će Luka Mordić najverovatnije igrati od prvog minuta.

Hrvatska danas gostuje na Malti i traži trijumf, posle čega bi odluka o pobedniku Grupe H pala u duelu protiv Rusije na Poljudu, koji je zakazan za nedelju.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Rusija trenutno ima dva boda više od Hrvatske, a uoči 90 minuta protiv Maltežana Dalić je ponovio da njegov tim dve pobede dele od Svetskog prvenstva u Kataru i da su fokusirani samo na prvi meč.

– To (Malta, prim. aut) je suparnik kojeg maksimalno uvažavamo, ali je jasno da smo mi favoriti. Kvalitetniji smo u svakom segmentu igre. No, sve to moramo pokazati na terenu i odigrati maksimalno ozbiljnu utakmicu. Samo su tri boda važna i zato moramo biti strpljivi. Kako ćemo doći do tri boda stvarno je manje važno. Ponavljam, prvo Malta pa tek onda možemo pričati o Rusiji – istakao je Dalić, prenosi agencija Hina.

Utakmica između Malte i Hrvatske počinje od 20 sati i 45 minuta.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar