Ovo je Ivan koji je pretučen NASMRT u Negotinu: Rođen sa OŠTEĆENJIMA glave, otežano govorio

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Negotinu, mladiću osumnjičenom za Ivanovo ubistvo određeno je zadržavanje do 48 sati

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Facebook

Mladić Ivan Đ. (29) iz Negotina ubijen je u sredu uveče oko 22 sata u dvorištu jedne osnovne škole u ovom gradu.

Do tragedije je došlo posle kraće rasprave. Tinejdžer J. P. (18) udarao je rukama i nogama dvadesetdevetogodišnjaka, koji je od posledica povreda preminuo na licu mesta.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Tinejdžer je potom pobegao u nepoznatom pravcu.

Tokom uviđaja utvrđeno je da je nastradali imao više vidnih povreda po glavi, nije nađena nikakva palica, pa se veruje da ga je tinejdžer nasmrt pretukao udarcima nogom u glavu. Očekuje se da se posle obdukcije saznaju detalji, ali udarci nogama u glavu bili su fatalni za Ivana, koji je rođen sa oštećenjima glave, zbog čega je otežano govorio.

Inače, Ivanov deda bio je vlasnik jednog salona nameštaja u Negotinu, a preminuo je početkom godine od posledica koronavirusa.

Užas u Negotinu: Tinejdžer (18) UBIO MLADIĆA (29) u dvorištu škole

Nesreća se tokom godine sručila na ovu porodicu još jednom kada je Ivanov otac preminuo od srčanog udara. Stradanje mladića je treća smrt za nepunih godinu dana u ovoj porodici.

Podsetimo, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Negotinu, mladiću osumnjičenom za Ivanovo ubistvo određeno je zadržavanje do 48 sati, posle čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

BONUS VIDEO: 



Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar