JK i Šerifovićeva o spektaklu koji pripremaju: Za mene je NORMALNO da se LJUBIM sa Marijom (VIDEO)

Marija otkrila i da li ćemo je za Novu godinu videti u haljini

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Tamara Trajkovic

Pevačice Jelena Karleuša, Marija Šerifović i Sara Jovanović za doček Nove 2022. godine nastupiće ispred Skupštine grada Beograda.

One su tim povodom, zajedno sa gradonačelnikom Beograda Goranom Vesićem, danas održale konferenciju za novinare, a tom prilikom otkrile su da spremaju pravi spektakl.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Koncert će zaista izgledati kao koncert na Tajms skveru u Njujorku, tako da s pravom možete da očekujete spektakl. Ja sam posvećena i predana svom poslu, niko me do sada nije pozvao ni uvažio, tako da hvala Goranu Vesiću koji je to učinio – rekla je Jelena okupljenim novinarima.

Ona i njene koleginice nastupiće potpuno besplatno, a kako je otkrila, karleuša nakon nastupa ispred skupštine, nastavlja da peva u jednom poznatom prestoničkom klubu, gde će raditi i reprizu Nove godine. Priznala je i da li joj je taj tempo haotičan i naporan.

– Pa moja profesija je haotična, moj život je generalno haotičan, ja sam navikla da budem vojnik, da ne osećam ni hladnoću, ni toplotu, ni bol. Jako je teško pevati i izdržati jedan surov tempo koji koncert od dva sata zahteva. Ja nemam 20 godina, imam 43 godine, ali sam puna snage i volje kada je reč o tome da pružim 200 posto od sebe za publiku – iskrena je bila pevačica.

Foto: Objektiv.rs

Na pitanje da li postoje šanse da se ona i Marija Šerifović poljube na bini kao Britni Spirs i Madona, dala je zanimljiv odgovor.

– Pa ne znam ko bi tu bio Britni, ko Madona, ali Marija i ja ćemo se sigurno i izljubiti i sa Sarom i sa svima koji budu na sceni. To je trebalo kao da bude trik pitanje, ali meni je sasvim normalno da se ljubim sa Marijom – izjavila je ona i nasmejala sve prisutne.

Otkrila je i da li se njene ćerke raduju maminom nastupu za Novu godinu.

– Ovo će biti prvi put da prisustvuju jednom takvom spektaklu ispred Skupštine grada. Ovo će biti velika stvar i za njihovu majku, velika stvar i za naše živote jer ipak je to nešto što ostaje u karijeri kao velika čast. Ne može svako da peva ispred skupštine, pretpostavljam – rekla je Jelena novinarima.

Na kraju je otkrila i da bi njen suprug, fudbaler Duško Tošič trebalo da se pojavi na jednom od njenih nastupa koje će imati za Novu godinu i reprizu.

Marija je istakla da Saru poznaje još od kada je sa grupom “Moje tri” išla na Evroviziju, te da o njoj misli sve najbolje.

Kako su Sara i Jelena najavile i spektakularne koreografije i kostime, otkrila je da li joj je problem da to sprema.

– Ispratiću ja njih, skroz – rekla je ona kroz smeh.

Na pitanje da li to možda znači da ćemo je videti u haljini za Novu godinu dala je kratak i odsečan odgovor.

– Ne – bila je jasna Šerifovićeva.

Šta su još Jelena i Marija rekle možete pogledati u video prilozima ispod:

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar