Vučić: Ponosimo se svojom nezavisnošću i samostalnošću, nismo oruđe u rukama Rusije ni bilo koga drugog

"I to je jedna od politika koju sam siguran da će građani Srbije želeti da baštine i posle sledećih izbora"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je danas svečanosti povodom završetka prve faze radova na izgradnji druge fabrike kompanije Continental Automotive Serbia u Novom Sadu.

Tom prilikom je odgovorio na pitanje novinara da uprkos tome što Amerika neće promeniti politiku prema Kosovu i Srbiju i SAD i Evropska unija insistiraju na formiranju Zajednica srpskih opština na šta je Priština rekla da do toga neće doći.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Novinar je takođe istakao da je Vjosa Osmani rekla da ne može da se formira Zajednica srpskih opština sa izvršnim ovlašćenjima jer bi to bio uvod, kako je ona rekla, stvaranje Republike Srpske na Kosovu i ujedno je izjavila da je Beograd oruđe Rusije za destabilizaciju Kosova i Zapadnog Balkana.

– Mi se ponosimo svojom nezavisnošću i samostalnošću. Mi nismo nikakvo oruđe u rukama Rusije ni bilo koga drugog, ni Amerike, ni Evropske unije, niti bilo koga drugog. Mi smo samostalna, nezavisna zemlja. Ponosan sam na politiku koju vodimo. Možda smo jedna od retkih samostalnih i nezavisnih zemalja u ovom delu Evrope. I na to sam dodatno ponosan. U našoj zemlji ne odlučuje niko sem nas o tome kakve ćemo političke i ekonomske poteze da povlačimo – istakao je Vučić.

I na to je dodatno ponosan, napomenuo je predsednik.

– I to je jedna od politika koju sam siguran da će građani Srbije želeti da baštine i posle sledećih izbora. I samo je to politika koja može da čuva slobodu našeg naroda, da donese investicije, da čuva mir ali da čuva i ponos i dostojanstvo i srce i dušu našeg naroda – napomenuo je Vučić,

BONUS VIDEO: 

 

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar