Dragana Grnčarski u TUŽILAŠTVU, čeka se izjava: Muža Nebojšu tereti za pretnje, vređanje i BATINE (VIDEO)

Stigla vidno neraspoložena

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs

Dragana Grnčarski stigla je danas nešto pre 13 časova u Drugi osnovni sud u Beogradu na saslušanje povodom svoje prijave protiv supruga Nebojše Grnčarskog, vlasnika poznate modne agencije, kog je optužila za nasilje u porodici.

Na unapred zakazano saslušanje stigla je vidno neraspoložena, u pratnji svoje pravne zastupnice, odevena u bež komplet.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kako su mediji ranije pisali, Dragana je od suda zatražila i da se Nebojši, do okončanja brakorazvodne parnice, privremeno zabrani da joj prilazi i kontaktira sa njom. Takođe, u krivičnoj prijavi navodi se da je u periodu od septembra 2020. godine do danas bila izložena psihičkom i fizičkom zlostavljanju, koje je ugrožavalo njen telesni integritet i duševno stanje zbog čega je morala da napusti zajednički stan.

Podsetimo, Dragana i Nebojiša Grnčarski u braku su od 6. septembra 1996. godine, a prema navodima krivične prijave nasilje je počelo pre godinu dana i to najpre verbalno, preko pretećih i omalovažavajućih poruka. Te poruke bile su, kako je prijavila Dragana, uvod u fizičko nasilje, koje se desilo 4. januara 2021. godine kada je Nebojiša Grnčarski navodno i fizički nasrnuo na svoju suprugu.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar