BRUTALNO UBISTVO Sofiji Vergara je promenilo život: Glumica prošla kroz pakao i obolela od opake bolesti

Težak život jedne od najlepših žena na svetu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto: Profimedia

Glumica Sofija Vergara danas važi za jednu od najlepših žena na svetu i poznata je kao neko ko pleni osmehom gde god se pojavi, ali njen život obeležile su velike tragedije.

Njoj je 2000. godine dijagnostikovan rak tiroidne žlezde, o čemu nije želela mnogo da govori u javnosti jer je htela da zaštiti porodicu od takvog publiciteta.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Za bolest je saznala slučajno, kada je vodila sina lekaru na kontrolu dijabetesa. Lekar je tada pregledao i nju i našli su joj ispupčenje na vratu, te joj je odmah predložena operacija.

Sve ovo događalo se u trenutku kada je tek došla u SAD i počela da krči svoju karijeru u sjajnom Holivudu.

Glumica je, inače, odrasla u Kolumbiji u vreme velikog nasilja i šverca droge, a njen stariji brat Rafael ubiojen je tokom pokušaja kidnapovanja 1998. godine.Nakon toga, Sofija je odlučila da se sa majkom, sestrom i mlađim bratom preseli u Majami.

FOTO: Profimedia

Za ovaj period svog života glumica je u više navrata rekla kako je bio prava noćna mora. U Kolumbiji  joj je tada ostao otac koji se od njene majke razveo još 1993. godine, a preminuo je 2009. godine.

Vergara je svom prerano preminulom bratu posvetila tetovažu i na zglobu ima slovo “R”.

Nakon Rafaelove smrti, glumica se dosta zbližila sa mlađim bratom Huliom koga je, takođe, ova tragedija veoma promenila. Hulio je otišao na studije u Mičigen i tu počinje njegov pakao.

Ne znajući kako da se izbori sa gubitkom brata, odao se drogama, a glumica je 2011. godine, u želji da mu pomogne, pokušala da ga vrati u Kolumbiju.

Kako su mnediji pisali, on je u roku od 10 godina hapšen 30 puta, a nakon što je jedno vreme proveo u zatvoru u Majamiju, deportovan je u rodnu zemlju.

Foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Ni na ljubavnom planu glumica nije imala mnogo sreće u mladosti.

Njena velika ljubav još iz detinjstva bio je Džo Gonzales za kog se i udala veoma mlada i dobili su sina Manola. Ipak, razvod je usledio 1993. godine.

Glumica se 2012. godine verila za filmskog producenta iz Njujorka, Nika Loba, ali je ljubav pukla nakon dve godine. On ju je tada tužio jer je, navodno, želela da uništi embrione koje su zaledili dok su bili zajedno.

To su uradili nakon što je Sofiji saopšteno da prirodnim putem ne može da dobije drugo dete, pa su se okrenuli vantelesnoj oplodnji. Ona je poricala ove Lobove optužbe, a njen advokat je kasnije rekao da je ona jajne ćelije ostavila za trajno.

Ipak, na kraju joj se sreća osmehnula, te je od 2014. godine u ljubavi sa Džoom Manganijelom.

Na kraju se čini da je Vergara ipak našla svoju sreću, i to uz šarmantnog Džoa Manganijelija, s kojim je od 2014. Venčali su se posle godinu dana zabavljanja u Palm Biču.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar