Žena (26) otišla kod FRIZERA, pa završila u bolnici: “Lice mi je UNIŠTENO, imam plikove i kraste”

U početku je sve izgledalo normalno, a onda je tokom noći počela drama

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija,foto: Ghislain & Marie David de Lossy / ImageSource / Profimedia,InStock / ImageSource / Profimedia

Jedna devojka izdala je važno upozorenje, nakon što je doživela opasnu alergijsku reakciju na farbu za kosu.

Naime, cela glava Keli Krupner je otekla, a kako je opisala, i njenom mužu je bilo teško da je prepozna. A onda je hitno prebačena u bolnicu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ova 26-godišnjakinja je svoju prirodno crvenu kosu profesionalno ofarbala u tamno smeđu u nedelju 24. oktobra i u početku nije bilo nikakvih problema.

Ali sledeće noći se probudila i videla da su joj lice i glava naduti, što ju je učinilo gotovo neprepoznatljivom i za njenog muža Brendona Sprejga (24).

Frizerka je primenila test za farbu iza Kelinog uha sat vremena pre nego što je počela da je farba, ali nije prošlo dovoljno vremena da se pojavi odložena alergijska reakcija.

Kako je reakcija napredovala, Keli kaže da je njena glava bilo prekriveno bolnim hemijskim opekotinama za koje su lekari upozorili da će biti potrebno mesec dana da se zaleče, a tokom kojih ne može da koristi šampon zbog težine opekotina.

Ona je podelila fotografije svog natečenog lica kako bi upozorila druge ljude da pažljivo urade alergijski test kada odluče da farbaju svoju kosu.

– U početku je sve bilo u redu, a onda sam sledećeg jutra dobila osip koje je izgledao kao da sam dobila jake opekotine od sunca. Probudila sam se u toku noću i lice mi je bilo uništeno i natečeno, a osip je bio još gori i više je ličio na opekotine – stvarali su plikove i kraste – opisala je ona.

BONUS VIDEO



Izvor: mirror.co.uk

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar