Napala DETE (9) u restoranu, zato što je bilo nemirno: Majka čula kako ga grdi, pa napravila KARAMBOL

Ona je ispričala da nakon bezbroj pokušaja da ne obraća pažnju, jednostavno nije mogla da se smiri

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto:Shutterstock,Axel Bueckert / Alamy / Alamy / Profimedia

Činjenica je da se ne slažu svi po tome šta je ispravno, a šta pogrešno kada je roditeljstvo u pitanju, pogotovo kada je u pitanju vaspitavanje dece.

Ipak, kako biste reagovali kada biste videli da neko drugi pokušava da “prevaspita” vaše dete?

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naime, jedna žena je napravila pravu buru na društvenim mrežama kada je opisala šta se dogodilo u jednom restoranu, kada joj je prijatno popodne sa porodicom “upropastilo” devetogodišnje dete. Kako je opisala, on je pravio nepodnošljivu buku i nered, dok je njegova majka mirno sedele za stolom pored.

– Bilo je neugodno, ali jednostavno smo ga ignorisali i nastavili sa obrokom. Njegova majka je sedela za stolom i razgovarala sa odraslima sa kojima je bila i potpuno ignorisala sina, osim što mu je povremeno govorila da dođe i završi sa jelom – napisala je ona na Reditu.

– Sedeli smo u separeu, a ja sam stavila svoje stvari pored sebe, uključujući i šešir. Dete je non stop trčalo pored našeg stola, stao je, podigao moj šešir i stavio ga.

Tek što je dečak krenuo da pobegne sa šeširom, oma mu je oštro rekla, „vrati to odmah“, a on je pristao, sa postiđenim izrazom lica. Potom mu je dodala: „Izuzetno je nepristojno uzimati tuđe stvari bez pitanja, nemoj to više da radiš“.

Dete je tada bacilo pogled na svoju mamu i privuklo njenu pažnju, navevši je da dođe i vidi šta se dešava.

– Njegova mama je čula deo onoga što sam govorila dok nam je prilazila i ljutito mi rekla da ostavim njenog sina na miru.

Objasnila sam da je uzeo moje stvari i da sam mu rekla da to ne čini – objasnila je ona i dodala:

– Rekla mi je da ne treba da guram nos tamo gde mi nije mesto i da je on ‘samo dete’. Uz to je dodala i da je trebalo da ga pustim da se igra sa šeširom, ili da ga lepo zatražim nazad, a ne da ga grdim – rekla je besna devojka.

A na čiju biste vi stranu stali? Pišite nam u komentarima.

BONUS VIDEO



Izvor: mirror.co.uk

Komentari (10)

  1. Ako neko nije vaspitao svoje deti kako treba da se ponasa na javnim mestima [kuci neka im se popne na glavi ] onda neka izadje iz restorana.Restoran nije igraliste ai izgovor to je dete zvuci blesavo.Deca treba da budu vaspitana od malih nogu.Znaci gospodja sa sesirom opet reagovala normalno a da sam ja bila drugacije bi bilo, sigurno prema majci deteta.A i vlasnik restorana treba tu da reaguje da omoguci drugima da imaju prijatnu veceru

    Odgovori
  2. Na strani vlasnice sesira. Majka deteta je tolerantna pa je sin uopste ne slusa i radi sta hoce. Sve vreme iritira goste a majka se pravi luda. Sto svog sina nije kulturno zamolila da ne pravi buku u restoranu?! Zato sto zna da je ne bi poslusao.

    Odgovori
  3. Na strai mame. Vlasnica sesira je kulturno trebala zatrazit sesir nazad, a i novac ako je sesir unisten. Deca nisu odrasli i nemoraju da sedu mirno kao roditelji, jer priroda nije predvidela tako. Ovaj odgoj na srecu nema na zapadu, samo jos kod nas primitivci driblaju decu. Balkan, sta ces.

    Odgovori

Ostavite komentar