Nada Obrić u SUZAMA nakon smrti Marinka Rokvića: BILA sam tamo gde sada on odlazi, ubrzo ću za njim

Pevačica potresnim rečima sve rastužila

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen

Pevač Marinko Rokvić preminuo je u 68. godini nakon teške borbe sa rakom pankreasa, a ova vest potresla je sve njegove kolege i poznanike.

Oni se potresnim rečima opraštaju od njega, ne skrivajući tugu zbog ovog gubitka. Jedna od njih je i pevačica Nada Obrić koja je o kolegi govorila kroz suze.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– To je kolega sa kojim sam mnogo radila i koga sam baš mnogo volela i poštovala. To je jedan, pre svega dobar čovek, veliki gospodin… Kad god sam čula da treba da radim sa njim, beskrajno bih se obradovala. Nažalost i sama sam u nekoj situaciji i očekivala sam da će on meni doći na sahranu. Ovo je strašno. Tako je bio divan čovek. Ja znam gde će on da ode. Ja sam već bila tamo i tamo će mu biti lepo – rekla je Nada u jednoj emisiji.

– Ja sam bila tamo gde sad odlazi Marinko. Vratila sam se, ne znam kako… A tamo je toliko lepo da ne postoje ljudske reči koje bi to objasnile. Da je meni bilo žao što sam se vratila. On je tamo među anđelima, sigurna sam. Neću moći zbog situacije da mu odem na sahranu, ali sam sigurna da ću ubrzo za njim i da će me on tamo sačekati. Umorila sam se od svega… – dodala je ona u suzama.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar