Devojka obožava da GOLA sređuje kuću, a kad sam otkrio šta radi u 5:30 svakog jutra, svet mi se srušio

Nije mogao da veruje šta mu se dešava

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock, ilustracija

Da i kućni poslovi mogu da izazovu velike probleme uverio se Englez koji hoće da propadne u zemlju od sramote nakon što je shvatio šta njegova devojka radi svaki dan.

– Ja imam 31, a ona 28 godina. Uvek je bila ekstrovertna i to me je i najviše privuklo kod nje. Upoznali smo se pre tri godine dok je radila kao egzotična plesačica u noćnom klubu – priča on i nastavlja:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Ona obožava da u donjem vešu ili skroz naga sređuje kuću, a sve to objašnjava rečima: Previše mi je vruće dok usisavam ili čistim kupatilo.

– Stvari su se pogoršale tokom karantina, i nova zanimacija joj je bila da gola rasprema kuhinju, a budući da su kuhinjski prozori okrenuti ka ulici, počela je zabava za komšiluk. Toliko me je bilo sramota zbog toga, a onda su stvari postale još gore.

Foto: Shutterstock

– Bio sam šokiran kada sam otkrio da se svakog jutra ona našminka, obuče samo providni čipkani veš i tako “doterana” izađe da baci đubre. Hladan znoj me je oblio kada sam pomislio ko bi sve to mogao da vidi. Koliko je sutuacija bizarna najbolje pokazuje činjenica da me je pre neki dan zaustavio prvi komšija i pitao da li je sve u redu s mojom devojkom – iskren je mladić.

Foto: Shutterstock

– Mada sve to izgleda kao zabava za nju, ja shvatam da to predstavlja sve veći problem i plašim se da bi to moglo da nam upropasti vezu. Volim je, ali ne znam kako da je nagovorim da prestane sa ovakvim ponašanjem – priznaje Britanac.

Foto: Shutterstock, ilustracija

– Juče sam išao da kupim novine, i čuo sam prodavca koji sa još jednim muškarcem priča o “devojci koja gola baca đubre”. Bilo je jasno na koga misli, i osećao sam se osramoćeno i poniženo zbog nje – zaključio je on.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar