Nedeljni horoskop od 8. do 15. novembra: Mars i Merkur iz znaka Škorpije deluju nepovoljno na sve odnose

Vodolija bi trebalo da jača imunitet

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

OVAN

Posao
Biće prilike za poslovnu saradnju, ali isto tako i šanse da rešavate probleme koji su nastali tuđom greškom. Ovo je sedmica koja donosi neosnovanu napetost. Tako će vas mnogi nervirati bez nekog vidljivog razloga. Sredinom nedelje očekujte manji dobitak koji ćete odmah proslediti dalje. Manje promene na poslovnom planu neće zadovoljiti vaša očekivanja.
Ljubav
Ako se budete sačuvali posesivnosti i ljubomore ne bi trebalo da imate većih ljubavnih problema. U suprotnom, imate burnu nedelju pred sobom jer će mnoge skrivene nesuglasice izaći na videlo dana. Sredinom i krajem nedelje pojačani su negativni aspekti u ljubavi.
Zdravlje
Čuvajte se oštrih predmeta.

BIK

Posao
Nećete imati problema samo sa fokusom na poslovne zadatke, već i nerzumevanje sa saradnicima sa posla. Preporuka zveda je da sačuvate svoje kritike od sredine nedelje za sebe. Možete ući u otvoren sukob na poslu koji vam nije toliko potreban. Sačuvajte svoje živce za pametnije stvari. Iako ste delom u pravu – nećete pobediti. Finansije su većim delom perioda na ispitu potrošnje.
Ljubav
Ove nedelje vaši emotivni odnosi mogu pretrpeti snažnu oluju. Najviše obratite pažnju tokom sredine nedelje, jer nepovoljni aspekti deluju na nerazumevanje i moguće svađe. Mars i Merkur iz znaka Škorpije deluju nepovoljno na sve odnose, bilo da su partnerski, prijateljski, ili porodični.
Zdravlje
Obratite pažnju na povremene osipe na koži.

BLIZANCI

Posao
Nepovoljna nedelja ispred vas donosi probleme u realizaciji posla. Iako ćete imati veliku volju da uradite više stvari, nepredviđene prepreke zadaće vam dobre glavobolje. Naporni dani ne jenjajvaju ni do kraja perioda, pa se spremite i naoružajte motivacijom.
Ljubav
Na polju ljubavi, ako ste slobodni, možete očekivati ugodno poznastvo sa mlađom osobom. Oni Blizanci koji su u vezi treba da rade na boljem uspostavljanju bliskosti. Neke važne odluke, ili zajednički dogovori mogu praviti pravi pakao od vašeg ljubavnog života. Pokušajte da budete fleksibilniji.
Zdravlje
Povedite računa o pritisku.

RAK

Posao
Poslovna strategija se menja, ali ne vašom voljom ili zaslugom. Jednostavno se menjaju okolnosti na vašem poslu. Na vama je da se prilagodite sa što manje problema. Vaše samopuzdanje je dobro, ali nije dovoljno da bi ste bili produktivniji. Setite se svojih planova i nemojte odstupati od njih.
Ljubav
Emotivno polje nije ugroženo, ali je podložno tranformaciji na duži rok. To samo znači da pravite dugoročne planove sa emotivnom osobom. Manje neprijatnosti od strane porodice brzo prolaze i rešavaju se u rekordnom roku. Krajem sedmice očekujte bolji društveni život.
Zdravlje
Nemate veće hronične tegobe na polju zdravlja.

LAV

Posao
Nepovoljna nedelja kada su posao i poslovna aktivnost na redu. Slaba motivacija i loša dinamika su glavni problemi ove nedelje. Poslovna komunikacija u prekidu, ili je objektivno i namerno stopirana. Krajem nedelje nema bitnih promena ni na finasijskom planu.
Ljubav
Niste spremni na romantične izjave ljubavi koje emotivni partner očekuje. Zato, ako bude insistirao na vašem većem slobodnom vremenu, dolazi do sukoba i nerazumevanja. Nemojte biti lažno skromni, jer to niste vi. Pokažite svoje potrebe.
Zdravlje
Povedite računa o krvnom prisku, jer može da oscilira.

DEVICA

Posao
Pored nepovoljnih i nepredviđenih tekućih poslovnih problema možete biti zadovoljni poslovnim ambijentom. Novi poslovi popravljaju vaše finasije, pa ne treba da brinete o novcu. Krajem sedmice rešavate veliki zastoj na poslu.
Ljubav
Vaše ljubavno nebo okrenuto je osobi iz prošlosti. Imate sve šanse da tokom nedelje imate bolji društveni i ljubavni život. Device koje žele da stabilizuju dugu vezu mogu krajem nedelje započeti rad na svojim temeljima.
Zdravlje
Čuvajte se temperature i prehlade.

VAGA

Posao
Poslovi će malo da se uspore, jer vi ne znate kome da poverite svoje planove. Nepoverenje koje vlada među vašim poslovnim timom treba što pre sanirati. Problemi na poslu su rešivi ako se tokom nedelje osolonite isključivo na sebe. Manja sponzorstva i veći zahtevi u obimu posla obeležiće ovu radnu nedelju ispred vas.
Ljubav
Ako niste spremni da dobar kompromis, ili da progutate neke mane kod osobe koju ste tek upoznali, nemojte započinjati vezu. To je samo znak da je vaša ljubavna priča završena i pre nego je počela.
Zdravlje
Oscilira krvni pritisak.

ŠKORPIJA

Posao
Iako ste prodorni i veoma poslovni, ove nedelje manji problem sa finasijama može uticati na vaše neraspoloženje. Poslovi su slabije produktivni, pa je i to jedan od razloga koji će vam zadati glavobolju. Krajem nedelje imate šanse da se prilagodite nepovoljnim poslovnim promenama i da promenite strategiju ciljeva.
Ljubav
Na polju ljubavi Mars i Merkur u vašem znaku zadaju vam testove iz iskrenosti i pozitivne komunikavcije koje neće biti. Ovo su dani u kojima je potrebno da vodite računa šta i kome govorite, jer lako upadate u sukobe. Opredelite se za neutralan stav koliko god je to moguće. Posle velike oluje na ljubavnom polju sledi mirniji period.
Zdravlje
Moguće upale reproduktivnih organa.

Mesečni horoskop za novembar: Mars iz Škorpije opominje da je vreme odmora i neaktivnosti PROŠLO

STRELAC

Posao
Zastoji, problemi i slabija fleksibilnost su ove nedelje vaši glavni poslovni problemi. Imajte u vidu da na silu ništa ne možete popraviti. Vaši unutrašnji strahovi lako mogu prouzrokovati greške i na poslovnom planu. Zato se preporučuje da pokušate da se izmestite iz prvih redova i odluka. Prepustite saradnicima da rešavaju operativne probleme.
Ljubav
Kao i na poslu, ni u ljubavi nije povoljna situacija. Međusobno nepoverenje i sumnja rastu većom brzinom tokom ove nedelje. Zato je potrebno da ugušite sumnju bez dokaza, a da date prednost veri u dobre namere. To će vas spasiti emotivnog stresa tokom ove nepovoljne ljubavne nedelje.
Zdravlje
Vitalni ste i nemate većih zdravstvenih problema.

JARAC

Posao
Prolazne poslovne probleme rešavate, ali će vas jedan koštati novca. Zato povedite računa o ulaganju, jer je potrebno da računate i na nepredviđene faktore rizika. Imajte u vidu da su vaše odluke dugoročnog karaktera. Deluju na dugoročne poslovne planove. Krajem sedmice stabilizacija na finasijskom polju.
Ljubav
Venera u vašem znaku radi na dugim vezama i ozbiljnim planovima. Spremni ste da podelite svoju budućnost sa emotivnim partnerom. Zato je povoljna sedmica da odlučite u kom pravcu i na koji način želite da ostvarite svoje zajedničke ljubavne snove. Bolji društveni život krajem nedelje.
Zdravlje
Manji problemi sa ukočenim zglobovima.

VODOLIJA

Posao
Povoljan poslovna nedelja obećava veliki trud i zalaganje. Nećete imati vremena za sebe, ali će vam se to isplatiti. Obratite pažnju da budete ozbiljniji sa nadređenima. Nisu svi spremni da prihvate kritiku ili šalu na vaš način. Krajem sedmice dobijate poslovnu podnudu koja se ne odbija.
Ljubav
Na ljubavnom polju nema većih bitnih promena. Nepovoljna nedelja za emotivne i ljubavne odnose. Zato, ako ste slobodni, posvetite se poslu, društvenom životu i bliskim prijateljima. U suprotnom, potrebno je da ubedite partnera da volite samo njega. Biće ljubomornih scena.
Zdravlje
Jačajte imunitet.

RIBE

Posao
Računi dolaze na naplatu, a to može da destabilizuje vaš novčanik. Novac koji ste već zaradili može da kasni ili da se umanji. Zato pribegavate dodatnim poslovima koji će popuniti vaše finasijske rupe. Krajem nedelje pripremate novu strategiju na svom poslovnom planu.
Ljubav
Nepovoljni aspekti utiču na vaše poverenje u ljubav u emotivnog partnera. Zato se bavite istinom i iskrenim odnosima u kojima proveravate emotivnog partnera. Vaše nepoverenje je duboko u vašem srcu jer vas je prethodni partner povredio. Pokušajte sa manjom dozom vere u ljubav i iskrenu nameru.
Zdravlje
Imate dobro zdravlje ako nemate hronične bolesti.

Piše astrolog Vesna Trajković
Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar