Lekari uzeli mito, pa im ubrizgali PRAVU stvar: Antivakseri u Grčkoj doživeli ŠOK

Vakcinisali ih pravom vakcinom kako bi izbegli probleme

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Profimedia/MICROGEN IMAGES/Sciencephoto

Masovna lažna vakcinacija se sprovodi u Grčkoj, ali ovi antivakseri nisu dobili ono šta su platili.

Na desetina centara za vakcinaciju u Grčkoj se bori protiv lažnih vakcinacija, jer navodno veliki broj lekara i medicinskih sestara naplaćuje oko 400 evra građanima koji ne žele da im se ubrizga prava vakcina, ali žele da dobiju zelenu kovid propusnicu i izbegnu redovno plaćanje brzih testova.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ali, onda se dogodila urnebesna situacija – doktori su uzeli mito, ali umesto da ubrizgaju antivakserima vodu, vakcinisali su ih pravom vakcinom kako bi izbegli dalje probleme ukoliko otkrije da lažno vakcinišu ljude, prenose grčki mediji.

Ovo je otvorilo veliku diskusiju… S jedne strane, antivakseri sada imaju antitela koja ih štite protiv korona virusa, a s druge – primili su medicinski tretman za koji nisu dali pristanak. Prevareni antivakseri mogu da tuže doktore, ali samo ako u tom procesu priznaju da su dali mito kako bi dobili lažnu potvrdu o vakcinaciji, što dovodi do ćorsokaka celu ovu pravnu zavrzlamu.

Grčka vlada ima veliku muku kada je u pitanju lažna vakcinacija, jer se procenjuje da je do sada oko 100.000 ljudi primilo lažnu, a ne pravu vakcinu preko podmićivanja medicinskog osoblja. Zbog toga, teško je proceniti realnu sliku o stanju u Grčkoj kada je pandemija korona virusa u pitanju i odbrana od iste.

BONUS VIDEO:



Izvor: Mondo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar