“Neće mi biti žao kad taj BAKSUZ umre”: Unuka se OBRUŠILA na dedu, a kad čujete razlog – iznerviraćete se

Ona je opisala šta joj sve u njegovom ponašanju smeta i zbog čega ne uspeva da uspostavi bolji odnos sa njim

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Picture Partners / Alamy / Profimedia,Shutterstock

Ne govore bez razloga da za starije ljude treba imati malo više razumevanja. Ipak, porodica ih nekada toliko razmazi, da i oni sami u svom “prenemaganju” preteraju. Šta je od toga slučaj u ovoj priči, procenite sami!

Naime, jedna devojak podelila je na internetu svoju ispovest i bez oklevanja rekla da će joj biti drago kada njen deda umre!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ona se požalila na njegovo ponašanje i ispričala šta joj smeta:

Roditelji mog oca, koji imaju 77 i 75 godina, izgledaju kao tipičan stari par. Moja baka je Kineskinja sa najčistijim srcem koje ćete ikada naći na zemlji. Međutim, moj deda je problem. On je najveći baksuz svih vremena. Imao je mnogo operacija tako da mu je pokretljivost veoma ograničena. Moja baka radi sve za njega ali bukvalno sve! – rekla je ona i opisala njihov odnos:

– Ona mu kuva, svakodnevno čisti kuću, hrani ga ako je potrebno, mislim da mu je čak pomogla da se istušira nekoliko puta. Zauzvrat, on je tretira kao kućnog ljubimca. Vikaće na nju ako nešto nije baš onako kako on to želi. U Ameriku se preselila tek 70-ih, tako da su njena gramatika i govor i dalje osrednji, a on namerno napravi takvu situaciju da se baka oseća bezvredno ako ne razume nešto ili ako ne shvati neku frazu. Iskreno, neću biti ni malo tužna kada on umre, jer on je ne zaslužuje, ni malo – zaključila je ona.

A kako vi gledate na njenu ispovest? Pišite nam u komentarima.

BONUS VIDEO



Izvor: rawconfessions.com

Komentari (3)

  1. Можда је такав био и пре али унука се баш и није потрудила да разговара са њим или да помогне баки. Пошто сам и ја матор али не баш толико и не малтретирам моју жену али зато ме унуци обожавају а мој син ми иде уз конац јер се зезнуо да сам ја њега васпитсвао а он покушава да мене васпитава.

    Odgovori
  2. obično ljudi kad stare postaju u neku ruku obešenjaci a pogotovo muškarci ... ovakvih je primera na milione gde muškarac ne razume ženu da je i ona ostarila pa zato i kaže viče na baku ... to je sve stresno a pogotovo unuci koja vidi to i žao je jer je i baka ostarila i ne može i zato tako govori što priliči njenim godinama

    Odgovori

Ostavite komentar