Pomoćni trener Partizana posle Genta: Ostaje žal za tri boda, ali odgovorili smo na zahtev utakmice

Odigrali smo zahtevnu utakmicu protiv veoma snažnog i brzog taktički i tehnički spremnog protivnika

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen

Partizan je remizirao sa Gentom, a deset minuta ga je delilo do velikih tri boda, ali odbrana nije izdržala.

Na konferenciji za medije pomoćni trener crno-belih Branislav Vukašinović, izjavio je da ostaje žal za tri boda, ali da je većina utakmice išla tokom kako su zamišljali.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Odigrali smo zahtevnu utakmicu protiv veoma snažnog i brzog taktički i tehnički spremnog protivnika. Utakmica je išla tokom koji smo očekivali, poveli smo onako kako smo i zasmišljali, ne baš takivm udarcem, ali iz brzog napada kada nam je protivnik ostavio prostora. Izvanredan gol je postigao Urošević, ostaje žal jer nismo izdržali još nekih desetak minuta da utakmicu privedemo kraju i vratimo se u Beograd sa tri boda. Jer smo došli da na drugačiji način pokušamo da odnesemo čitav plen. Ne možemo da budemo nezadovoljni, ali ovo je korak napred za sve nas“, rekao je Branislav Vukašinović – pomoćni trener Partizana na konferenciji za novinare posle utakmice.

Po prvi put su crno-beli zaigrali u ovoj formaciji i dobro su se pokazali.

– Prvi put smo igrali u ovom sistemu 3-5-2. Bili smo svesni i vrlina i mana sistema u odnosu na protivnika s kojim igramo, imali smo poprilično kratak rok kako bismo ga uigrali sa igračima sa kojima smo izašli na teren. Bili smo spremni na to da će naš protivnik imati posed, bili smo spremi da će ući u nekoliko šansi, jer u belgijskoj ligi stvara možda i najviše šansi po utakmici. Ali, bili smo spremni i odgovorili na zahtev koji je utakmica nosila da anuliramo njihove dobre strane, igru jedan na jedan, bočne lopte, prenosne lopte… A, opet smo, sa druge strane, čekali naše šanse da iskoristimo mane protivnika, nažalost nismo uspeli: lopta je ostala na stativi, igrač sa gol linije je izbio posle šuta Jojića, imali polupriliku Meniga, imali i gol. To smo očekivali…

Bonus video:Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar