Nikolija o majčinstvu, Relji, prevari, poslu: Evo zbog čega nisu OTKRILI IME drugog deteta

Jovanovićeva održala prvi nastup nakon porođaja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ATA images/ Antonio Ahel

Pevačica Nikolija Jovanović pre nekoliko meseci je rodila drugu ćerkicu, a sada je održala i svoj prvi nastup nakon porođaja.

Ona je sada otkrila neke pojedinisti iz svog života o kom, inače, retko govori u javnosti.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Relja i ja čuvamo naš privatan život, moja sreća je svakako velika i ako je ne podelim uvek sa medijima i sa fanovima, jednostavno odvajam te dve stvari, to svakako nikako ne umanjuje moju sreću – rekla je ona okupljenim novinarima.

Otkrila je i kako je uspela da vrati liniju nakon porođaja.

– Treniram, treniram, spadaju mi pantalone kao što možete da vidite. Jako volim da treniram, oduvek sam trenirala i čim mi je doktor dao zeleno svetlo ja sam nastavila – iskrena je pevačica.

Foto: ATA images/ Antonio Ahel

Otkrila je i kako je biti majka dvoje dece.

– Lepo je, naravno duple obaveze, duplo sve, ali je neprocenljivo lepo, vidite po meni – rekla je sa osmehom.

Priznala je i koliko joj je teško da se odvoji od dece kada treba da ide na nastup.

– Ja volim da radim i mislim da žene treba da rade, da ne kažem moderne mame, jer iskreno 21. vek je i da bih se osećala ispunjenom treba da radim posao koji volim i to može samo da donese da se osećam dobro – istakla je Jovanovićeva.

Foto: Youtube/Printscreeen/RTV Pink Official

Mnoge je zanimalo i zbog čega ona i Relja nisu otkrili ime drugog deteta.

– Pa da, kad bih vratila vreme u nazad ne bih vam otkrili ni ime prvog detata, bila je onako euforija i svi ste bili ispred porodilišta, sad smo odlučili da potpuno decu sakrijemo od javnosti – ispričala je Nikolija.

Kako kaže, nasmejale su je priče da je Relja prevario sa jednom plavušom.

– Vrlo, čak smo se i šalili par dana na taj račun, izašlo je na Tviveru da se ljubio sa plavušom preko maske(rekla je pevačica korz smeh), a i ja kažem stvarno bi trebalo da bude lud da ode na premijeru “Tome” posle dve nedelje – kaže ona, pa priznaje da li je nekada sumnjala da je Relja prevario.

– Pa iskreno, ne. Ne razmišljam na tu temu sad, pošto inače ne rašmisljam, inače jako sam mirna pošto postoji to poverenje i to me pravi da se činim mirom, on me pravi a se činim spokojom, nemam razloga da se osećam ljubomornom, a kada bi bila nešto kao ljubomorna mislim bi odlepila sa količinom nastupa i fanova koje imamo – zaključila je Nikolija.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar