Nakon svađe bacio MOLOTOVLJEV KOKTEL na lokal u Njujorku: Slučajni prolaznik sprečio katastrofu (VIDEO)

Dvojica radnika delikatesa pobegla su iz prodavnice nakon napada

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: YouTube/Printscreen

Snimci sa nadzorne kamere koje njujorška vatrogasna služba (FDNY) objavila u nedelju pokazuju trenutak kada je osumnjičeni podmetač požara u subotu bacio Molotovljev koktel u delikates u Bruklinu.

Džoel Mangal (38) navodno je izveo vatreni napad na “NR Rok Deli” u Bedford-Stajvesantu nakon što se tamo posvađao sa osobljem, saopštili su iz FDNY i portparoli tamošnje policije.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Na snimku ispred delikatesa vidi se kako osumnjičeni pali jednu od zapaljivih naprava pre nego što ju je bacio kroz ulazna vrata. Benzinska bomba je pala u unutrašnjost u blizini vitrine, pokrivajući staklo i okolna područja plamenom, prikazuje snimak iz prodavnice.
Mangal je navodno pokušao da baci drugi molotovljev koktel u delikates, ali ga je zaustavio prisutni prolaznik koji mu je izbio flašu iz ruke, pokazuju snimci ispred radnje.

Dvojica radnika delikatesa pobegla su iz prodavnice nakon napada. Jedan od njih je zadobio povrede koje nisu opasne po život, saopštile su vlasti. Plamen je zahvatio radnju za samo par sekundi.

Mangala su uhapsili vatrogasni šerifi FDNY i optužen je za palež, napad, bezobzirno ugrožavanje, posedovanje oružja i kriminalno ponašanje, saopštilo je odeljenje.

BONUS VIDEO:



Izvor: Alo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar