Mladen Vuletić pokazao ŠOK prepiske: Dalila Dragojević se tokom braka sa Dejanom dopisivala sa BIVŠIM

Iako trenutno čitava javnost posmatra Dalilinu javnu prevaru, to nije jedini put da je ispala nekorektna prema mužu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Red TV/printscreen

Dalila Dragojević i bivši rijaliti učesnik Mladen Vuletić nekada su bili u vezi, a on je sada izneo pojedine detalje iz njene prošlosti.

Naime, Mladen je gostujući u jednoj emisiji izneo detalje koji dokazuju koliko je zapavo aktuelna zadugarka bila opterećena rijaliti programima.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Taj dan bilo je fejk venčanje Vesne Rivas i Zmaja od Šipova u “Parovima”. Koliko je bila opterećena, ona taj dan nije otišla na predavanje na fakultetu, nego je ceo dan provela ispred tv-a i gledala njihovo fejk venčanje u rijalitiju – rekao je Mladen i otkrio da su on i Dalila zapravo sve ovo vreme u kontaktu uprkos tome što je Dalili Mladen bivši dečko i što je ona sada sa Dejanom Dragojevićem u zakonitom braku.

Foto: Red TV/printscreen

– Dalila i ja smo se često čuli preko Instagrama, čestitala mi je kada sam pobedio u “Parovima” – izjavio je Mladen, a onda se voditeljka nadovezala na celu situaciju:

– Ovo ona piše sve, pa ona je tebi romane pisala, ju kakvi su ovo smajlići. Svojim očima sam videla da su se Dalila i Mladen čuli dok je ona bila u braku sa Dejanom. Videla sam datum, neću da otkrivam, ali ništa loše. Baš ti je pisala dosta poruka.

Podsetimo, Dalila se trenutno nalazi u “Zadruzi 5”, gde je prevarila svog još uvek zakonitog supruga Dejana Dragojevića sa Filipom Carem.

BONUS VIDEO:



Izvor: Alo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar