Nedeljni horoskop od 1. do 7. novembra: Mlad Mesec u Škorpiji podstiče unutrašnje, emotivne slabosti

Bik manje radi, pa su i prihodi manji, Jarac, krajem nedelje, dobija dobre vesti, Vodoliji je potrebno više sna

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

OVAN

Posao
Ovo je nedelja u kojoj ćete biti manje arogantni i više ćete se posvetiti saradnji i kompromisu na poslovnom nebu. Smanjili ste netrpeljivost pa je lakša saradnja sa vama. Tokom ovog perioda možete očekivati povoljne situacije na poslu, a i neki vid poboljšanja finasija. To će vas krajem nedelje podstaći da imate bolju motivaciju u radu sa strancima.
Ljubav
Mlad Mesec u Škorpiji podstiče vaše unutrašnje, emotivne slabosti. Ipak, sredinom nedelje uspevate da se izborite sa izazovima na ljubavnom polju. Nećete uleteti u aferu koja vas stalno čačka. Krajem nedelje definitivno ćete biti svoji, sa čvrstim stavom moralnih vrednosti.
Zdravlje
Nemate hronične tegobe.

BIK

Posao
Bez obzira na to koliko želite da izbegnete poslovne probleme, oni će vas već početkom nedelje potpuno okupitrati. Negativne tendencije su posebno naglašene sredinom nedelje. Međutim, čim oslabi uticaj mladog Meseca u Škorpiji, vaši poslovni putevi su očišćeni. Finasije dolaze i obeležavaju skoriju budućnost na poslu, ali i u strategiji života. Krajem sedmice nove poslovne prilike dolaze do vas.
Ljubav
Početak ovog perioda je veoma inspirativan u emotivnim odnosima, ali mlad Mesec u Škorpiji remeti vašu ljubavnu idilu. Krajem nedelje brinete o starijem članu domaćinstva. Slobodni Bikovi imaju šansu da sretnu posebnu osobu.
Zdravlje
Rešavate jedno pitanje zdravstvenog problema.

BLIZANCI

Posao
Prvi dani nedelje pred vama su potpuno slični prethodnim. Ipak, tokom sedmice možete očekivati šarenu situaciju na poslovnom planu. Radite manje, pa su i prihodi prilično smanjeni. Vaša poslovna saranja sa određenom osobom dolazi do kraja. Na kraju sedmice popravaljate poslovne mogućnosti isključivo svojom voljom i zalaganjem.
Ljubav
Znate i sami koliko se trudite da sakrijete prirodnu aroganciju prema partneru. Vaš neobuzdani karakter potpuno će utihnuti krajem nedelje, pa možete uživati u mirnom i sigurnom porodičnom okruženju. Saradnja i razumemevanje će biti na zavidnom nivou. Partner će dobiti šansu za predah.
Zdravlje
Posetite lekara ako imate akutne tegobe.

RAK

Posao
Veoma produktivna nedelja pred vama donosi vam veće samopouzdanje. Kreativnost prosto izvire iz vas. Uz sve to, imate i dobre poslovne ciljeve i planove koji će se pokazati kao dobra investicija. Koristite uticaj mladog Meseca u Škorpiji, jer vam to obnavlja poslovnu inspiraciju. Sredinom nedelje očekujte dobre poslovne, ali i finasijske rezultate. Pokrećete svoje planove koji su vam velika motivacija. Pametno rasporedite svoje finasije.
Ljubav
Na polju ljubavi, željni ste novih i esencijalnih poboljšanja. Zato ćete se dobro potruditi da svoje zamisli pretvorite u opipljivu ljubavnu romansu. U porodičnom okruženju izbegavajte aroganciju i tvrdoglavo ponašanje. Krajem sedmice vaš emotivni život doživljava renesansu.
Zdravlje
Odlično, jer se osećate veoma vitalno.

LAV

Posao
Ove nedelje ste preokupirani pitanjima investicija. Preračunvate se i stalno tražite bolja rešenja. Ipak, sredinom nedelje, vaša vera u bolje sutra donosi olakšanje u ključnim odlukama. Poslovni odnosi zahtevaju jasnije odrednice da bi imali odlične rezultate. Krajem sedmice očekujte dobre i povoljne poslovne vesti.
Ljubav
Na polju ljubavi prisutno je jasno poboljšanje u komunikaciji sa emotivnim partnerom. Čak će i neka neposredna kozmetička rešenja u domu doprineti boljoj saradnji. Krajem sedmice pokušajte da budete više sa svojom porodicom.
Zdravlje
Bolovi u nogama.

DEVICA

Posao
Preokupirani ste poslovima koji vam oduzimaju i vreme za odmor. Zato će početak nedelje biti naporan i težak. Imate dovoljno vremena da se koncentrišete na dalji rad, ali samo ako priuštite pauzu koja vam je neophodna. Imate podršku porodice u svakom poslovnom koraku koji napravite do kraja nedelje. Zato ćete uložiti minimum snage da bi dobili veću korist.
Ljubav
Nepovoljna nedelja za ljubav i veze koje su dugo na ispitu vremena. Postoji šansa da se neki ljubavni odnosi potpuno prekinu, jer su davno zatajili. Mali poremećaji u vašem ljubavnom životu ove nedelje donose rast obostranog ega. Zato se zajedno sa partnerom nećete slagati oko bilo koje objektivne prepreke.
Zdravlje
Povedite računa o zdravlju.

VAGA

Posao
Početak nedelje obećava finsijski rast. To će vam dati više motivacije da popravite, promenite i uzdignete posao na bolji nivo. Sredinom perioda dobijate bolje poslovne ponude koje garantuju vaš poslovni rast na duže staze. Vodite računa o skladu sa trendovima i poslovnim mogućnostima. Krajem nedelje obratite pažnju na dokumenta, jer možete prevideti nepovoljne uslove koje potpisujete.
Ljubav
Imate priliku da sredite sve nedoumice i nerazumevanje u porodičnim odnosima. Čak možete biti u ulozi odličnog mirotvorca između dve zaraćene strane. Učinićete sve da dođe do harmonije kakvu vaša porodica zaslužuje. Krajem nedelje poštujte svoje vreme i sebe da bi naplatili vaš trud i zalaganje.
Zdravlje
Odlično se osećate i veoma ste vitalni.

ŠKORPIJA

Posao
Iskočili ste iz koloseka, ali ne svojom krivicom. Zato je početak nedelje obojen vraćanjem poslova na početnu normalu. Mlad Mesec u vašem znaku sredinom nedelje daje šansu da povratite poslovne gubitke i budete na ekonomskoj nuli. Ipak, krajem perioda rasipate energiju na nebitne poslove koji vas udaljavaju od određenih ciljeva.
Ljubav
U emotivni odnos unosite malo više energije koja je potrebna da se obostrana bliskost obnovi. Obnavljanjem intime i bliskosti popravljate zajednički ljubavni odnos. Mera svih pokušaja nije u jačini snage, već u volji da bude ponovo kao nekada. Krajem nedelje pokušavate da održite dobro raspoloženje.
Zdravlje
Čuvajte se akutnih upala.

Mars je u Škorpiji od 30. oktobra do 13. decembra, što znači da će mnoge TAJNE isplivati NA VIDELO

STRELAC

Posao
Opterećeni ste velikim poslovima koji su vam zadali dosta muke. Zato ćete ove sedmice, uz pojačan napor, doći do konačnog završetka poslovnog projekta. Poboljšanje finasija je izvesno od sredine nedelje. Nemojte brinuti o ulaganju jer ste već odlučili. Krajem sedmice pokušajte da se oslobodite nakupljenog stresa.
Ljubav
Prošli ste sve moguće i nemoguće faze u ljubavnom odnosu. Zato je ove nedelje red da se harmonizujete u emotivnim odnosima. Možete poboljšati komunikaciju, ali i otići na zajednički izlet koji će vam opustiti tenziju. Krajem perioda trošite vreme na sitne pažnje koje ljubav znače.
Zdravlje
Manji problemi sa nervozom.

JARAC

Posao
Nove mogućnosti tokom nedelje lako dolaze do vas. Imate velike šanse da pokrenete nove finasijske projekte. Možete biti spremni i da pozajmite novac kako bi poboljšali poslovne prilike. Ipak, od sredine, pa do kraja nedelje, vodite računa o novcu i investicijama jer neki gubici ne mogu da se izbegnu.
Ljubav
Samo vaša intuicija može pomoći u izbegavanju porodičnih i partnerskih sukoba. Računajte na vaše hladno i realno prosuđivanje. Ljubavne prilike nisu ni loše ni dobre, zato je ovo nedelja izbegavanja bilo kakavih sukoba. Krajem nedelje računajte na dobre vesti, ali ako i ne stignu loših neće biti.
Zdravlje
Promenljivo je vaše opšte stanje zdravlja.

VODOLIJA

Posao
Prati vas kap sreće već početkom nedelje, pa ste obuzeti odličnim raspoloženjem. Radujete se poslovnim uspesima koji su okupirali vaše vreme. Imate ponudu za poslovno partnerstvo o kojoj nećete ove nedelje doneti odluku. Krajem nedelje možete potražiti viši položaj u poslu kojim se bavite.
Ljubav
Ljubavne prilike nisu sjajane i neće biti fokus vaše aktivnosti. Jedino vam je bitna podrška roditelja ili bliske porodice. Nećete oskudevati u bezrezervnoj podršci sestre ili brata.
Zdravlje
Osećate se iscrpljeno, treba vam više sna.

RIBE

Posao
Imate razlog da budete zadovoljni jer će se vaše finasije promeniti. Poboljšanje zarade prati dobru štednju, pa će novca biti za sve ono što ste planirali. Neka manja ulaganja su izvesna i moguća od sredine nedelje. Sačekajte kraj nedelje bez velikih rashoda, jer vam stari računi stižu na naplatu.
Ljubav
Ove nedelje nećete imati vremana za sebe jer ćete se baviti porodičnim problemima. Brinete o starijem članu domaćinstva i ne možete da namestite sve okolnosti koje su vam potrebne. Stalno je prisutno nezadovoljsvo, bez pravog i osonovanog razloga. Problem je u socijalizaciji. Ljubavne prilike su na dobrom putu da se uravnoteže.
Zdravlje
Mešana situacija sa vašim imunim sistemom. Jačajte organizam.

Piše astrolog Vesna Trajković
Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar