REČ ASTROLOGA

Mars je u Škorpiji od 30. oktobra do 13. decembra, što znači da će mnoge TAJNE isplivati NA VIDELO

Ovaj period obećava dubinu i strast, ali i agresiju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Sunce je već obeležilo sezonu Škorpije 23. oktobra. ali šta to znači bez nagona ektrema strastvenog Marsa koji, gostujući u Škorpiji, najviše naglašava dubinu, energiju i odlučnost?

On 30. oktobra ulazi u Škorpiju, u svoju kuću inteziteta. Obzirom da često budi prirodne instinkte i jake emocije, sam prelaz u Škorpiju osetiće svi znaci zodijaka, ali najviše Bikovi, Lavovi, Vodolije, Ribe i Rakovi.

Aktivan je u startu i već prvog dana tranzita je u blagom aspektu sa tranzitnim Mesecom u Lavu i u dobrom kvadratu sa Saturnom u Vodoliji. Obećava dubinu, strast, ali i agresiju. Nemojte da se zbunite ako vam đavoli šapuću na ramenu, a vi ih poslušate baš tog 30. oktobra. Ova trenutna planetarna slika nemira, težine i patološke opsesije, može vas potpuno opsednuti. Koliko ćete biti opsesivni odredite sami.

Mars je u Škorpiji sve do 13. decembra, pa ima vremena da se završe mnogi planovi. Zato će svi sa znakom i podznakom Škorpije, a posebno oni koji imaju Mars u natalnoj karti, osetiti pojačanu fizičku moć, snagu instinkta, svakako i pomalo agresije, veliku posesivnost, ljubomoru, a pre svega potragu za istinom. Marsa u Škorpiji, kao i većinu osoba koje su rođene sa tim znakom, ili podznakom, jako zanima osolobađajuća istina o bilo čemu i bilo kome. Zato su ovo godišnji periodi označeni potragom za iskonskom istinom, pa je moguće da mnoge tajne isplivaju na videlo dana. Naravno, sve zavisi i od drugih faktora u natalnoj karti, ali generalna atmosfera će biti intezivna, komplusivna i sa tendencijom povremenih eksplozija. Zato sezona Škorpije nije period u kome tražite oprost, ili zaborav, već vreme produktivnog transformativnog života u bilo kom segmentu.

Večiti dečaci i devojčice ili negativci u duši: U kakve babe i dede rastete, zavisi od ZNAKA ZODIJAKA

Dobra vest za one koji imaju natalno postavljenog Marsa u Škorpiji jeste da neće oskudevati u energiji ka postizanju svog cilja, bez obzira da li je vezan za posao, karijeru ili emotivne odnose.

Bikovi, Lavovi i Vodolije nisu u dobrim aspektima sa Marsom u Škorpiji i zato će do decembra ovo biti period frustracije, težine i velikog napora. Dok će Ribe, Rakovi i, naravno, Škorpije iskoristiti ovu intezivnu, duboku i jaku vulkansku energiju da naprave odličan i stabilan korak unapred. Sve do polovine decembra razmislite o svojim planovima i ciljevima, jer ih možete zaokružiti uz pomoć ovog odlučnog i nepokolebljivog Marsa u Škorpiji.

Često je ovo period ponovnog rađanja, ili transformacije koja vam je preko potrebna da bi nastavili dalje. Ipak, obratite pažnju na akutne probleme u zdravlju, ako su vezani za debelo crevo, bešiku i reproduktivne organe, jer sem upale, ovaj Mars u Škorpiji ih može lako pojačati.

Piše astrolog Vesna Trajković
Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar