“Nedostaje mi, ne znam šta da RADIM”: Dalila OČAJNA nakon što je Car napustio Zadrugu

On je sinoć zahtevao da ga produkcija pusti da izađe iz rijalitija

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen

Dalila Dragojević otvorila je dušu cimeru Đoletu Kralju o odnosu sa Filipom Carem, koji je juče tražio da napusti “Zadrugu 5”, te je izveden sa imanja. Dalila nije znala gde se njen ljubavnik trenutno nalazi, zbog čega je bila očajna.

– Hvala Martini što nas je stavila za potrčke, nisam očekivala. Kad nas je podigla, meni je svanulo. On mi je rekao da mu je drago, a meni bilo još draže. Znači bio je taj razgovor kod bazena, bio kod garaže, sve vreme smo indirektno pričali šta bi bilo kad bi bilo. U izolaciji je krenulo dobacivanje, ludilo. U utorak se napio, došao u izolaciju, ja plakala, on pred Matorom i Sandrom kaže da se zaljubio. Htela sam da propadnem u crnu zemlju. Na “Zadrugoviziji” me je zvao da mi nešto kaže, ja sam videla da neko slika, mislila sam da mi namešta kao da ispadne da ja nekog varam. On se kleo u majku Milicu da nije. Kad je bio zadatak sa lisicama, poljubio me je u obraz, u ponedeljak kod Milana sam rekla sve, posle smo se poljubili. I tad kreće pakao. A ako mu je izlaz da pobegne, onda me ne voli… Ja čekam i ne spavam – rekla je Dalila, pa dodala:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– On se ljuti kad ja pitam nekoga koliko ima sati, ja se ljutim kad on traži žvaku… Ja sam zanemela sinoć. Ne može da me ostavi, sinoć mi je u garderoberu rekao da mu nisam devojka i da ide.

– Ovo je za njega pravi rijaliti, kakva Maja i Janjuš, ovo je najluđi rijaliti do sada – rekao je Đole.

– Ovo je ludilo mozga. Fali mi, kao luda sam po kući. Ako ne budem sa Filipom, neću biti ni sa kim. Nedostaje mi, hodam sad po kući, vidim tebe kako spavaš, setim se da mi oko 8 uvek kaže da te probudimo… Zamisli, ne znam gde je, a već mi je ludilo u glavi. Uzela sam medveda, naparfemisala njegovim parfermom, ne znam šta ću – govorila je Dalila.

Podsetimo, Dalila Dragojević je u “Zadruzi 5” svog supruga Dejana Dragojevića prevarila sa Filipom Carem, sa kojim je sada u turbulentnoj vezi.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar