Ispovest taksiste kog je PREBIO Petar Strugar: “Tukao me je i šutirao, bio je pod DEJSTVOM nečega”

Stanojević je pokrenuo privatnu tužbu protiv Strugara

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram printscreen/p_strugar, printscreen

Jovan Stanojević, taksista koga je pretukao glumac Petar Strugar, gostovao je jutros kod Jovane Jeremić i u šok ispovesti ispričao kako ga je glumac udario samo zato što mu je svirnuo da se pomeri kako bi on mogao da prođe svojim vozilom.

Inače, glumac je tada platio novčanu kaznu u iznosu od 70.000 dinara u humanitarne svrhe. Međutim, Stanojević ovim nije bio zadovoljan, pa je pokrenuo privatnu tužbu protiv Strugara.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– On je bio sa kesama u rukama, ja sam mu svirnuo da prođem. Spustio je kese i polupao mi auto. Onda me je udario i počeo da me bije. Tukao me je sve dok nisu došli neki ljudi da ga skinu sa mene. Ja sam mu rekao: “Što si mi razbio auto?” i počeo je da me bije. Najverovatnije je bio pod dejstvom nečega – rekao je Stanojević.

Stanojević kaže da mu je cela vilica pala, kao i da ga je glumac tukao po glavi, ali i šutirao kada je pao na pod. Suđenje, dodaje Stanojević, traje već osam godina, a imao je teške telesne povrede.

FOTO: Printscreen

– Meni je cela vilica pala, tukao me je u glavu, a kada sam pao on me je šutnu nogom. On se slikao sa Hitnom kada su došli. Suđenje traje već 8 godina. Šta će biti, videćemo. To su bile teške telesne povrede. On je uplatio 70 hiljada dinara u humanitarne svrhe, valjda da ne bi išao u zatvor, ne znam kako već… – govori gost Jovane Jeremić.

Taksista dodaje i kako se glumac samo jednom pojavio na suđenju, kao i da mu je momak iz Hitne pomoći držao vilicu nakon ovog incidenta.

– On je samo jednom došao na sud i više nikad. Već tri veštačenja sam radio, dolazi samo njegov advokat. Na kraju će biti da sam ja kriv. Ja imam dokumentaciju, ja nisam mogao sam sebi da namestim povrede. Momak iz Hitne mi je držao vilicu – rekao je taksista.

BONUS VIDEO:



Izvor: Pink.rs

Komentari (4)

  1. Pa pošto je u pitanju glumac koji dolazi iz nama bratske države i bio je "pod dejstvom nečega", predlažem da oprosti taksisti što ga je tukao, ali i da mu se izrekne ukor.

    Odgovori
  2. Taj Srugar, posto ne zna da se ponasa civilizovano, da se iseli iz Beograda i Srbije, da ode na njegovo Cetinje gde je verovatno takvo divljastvo dozvoljeno.

    Odgovori

Ostavite komentar