“Uzimaju bebe i od njih prave PAŠTETE”: Antivakseri u Beogradu NEBULOZAMA nadmašili sami sebe (VIDEO)

Bitno je naglasiti jeste da sredstva u koja se antivakseri kunu, ne štite i ne leče od koronavirusa

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Antivakseri i protivnici uvođenja kovid propusnica nakon izjave da se od koronavirusa štite uz pomoć Pavlovićeve masti, još jednom su šokirali čitavu javnost.

Naime, novim teorijama zavere koje su izneli sada su nadmašili sami sebe, i ovaj put bez imalo svesti da tako ljudske živote dovode u opasnost.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Njihovi protesti koji već duže od nedelju dana traju na ulicama Beograda, od pojedinih govornika su napravili prave zvezde društvenih mreža, a zasluga za to krije se u njihovim opskurnim izjavama, koje se kose sa zdravim razumom.

Tako se na Tivetru pojavila nova kompilacija bisera izjava učesnika protesta koji bi radije popili lek za krave i konje, pili tinkture i mazali kremu za kožu, umesto da se vakcinišu.

Šou je ovoga puta ukrao jedan antivakser koji je apsolutno šokirao, ali i nasmejao izjavom “da se uzimaju bebe i od njih prave specijalne paštete i tamo su ljudi jeli ljude a to nisu znali.”

Naredni govore o grudvama snega koje se ne tope nad upaljačem, čipovima, otrovima:

“Ovo nije bolest, ovo je hemijski”, “Prave grudvu snega, uzimaju upaljač i ona se ne topi, nek mi neko to objasni”, “Čipuju nas, ubrizgavaju otrov”, samo su neke od sumanutih izjava i teorija zavera koje antivakseri šire i tako ugrožavaju živote ljudi.

Bitno je naglasiti da sredstva u koja se antivakseri kunu poput Ivermektina, Pavlovićeve masti, masti od jazavca i antibiotika iz manastira Poganovo, ne štite i ne leče od koronavirusa.

Ono što predstavlja jedinu zaštitu protiv kovida-19 jesu vakcina, poštovanje epidemioloških mera i preporuka, kao i nošenje maske.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar