Mario Spasić: Država mora zaštititi i DECU predsednika Republike

On pojašnjava da članovi porodice predsednika Republike u celom svetu moraju da budu štićeni

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Medija centar

Savet za monitoring, ljudska prava i borbu protiv korupcije Transparentnost osuđuje sve izjave koje za cilj imaju diskreditaciju aktivnosti vojnih i civilnih bezbednosnih struktura u zaštiti života članova porodice predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića.

Mario Spasić, generalni sekretar ovog Saveta pojašnjava da članovi porodice predsednika Republike u celom svetu, ali i u Republici Srbiji, moraju da budu štićeni od strane vojnih i civilnih bezbednosnih struktura.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Činjenica da deo zlonamerne i laičke javnosti diskredituje zaštitu života Danila Vučića, sina predsednika Republike, samo po sebi je degutantno i pokazuje zlobu onih kojih se šegače na temu života bilo koga, pa i članova porodice predsednika – podvukao je Spasić i dodao kako borba protiv ozbiljne krvoločne mafije u Srbiji jeste dovoljan razlog da bezbednost porodice predsednika Republike bude na nivou zaštite koju SAD sprovodi u zaštiti članova porodice predsednika Bajdena.

– Svako ko priželjkuje da sin predsedsednika Republike ostane bez zaštite i bude ubijen govori isključivo o sebi, a ne o logičnoj i zakonskoj potrebi zaštite svakog pojedinca, u koje spadaju i članovi predsednikove porodice. Političarenje na temu bilo čije bezbednosti spada u najgnusniju nekrofiličnu potrebu da se taj neko naslađuje nečijom smrću. To se u Srbiji ne sme i ne treba dozvoliti – zaključio je Spasić.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar