Viola fon Kramon odbila da odgovori na pitanje Objektiva o Srebrenici

Ona je našem novinaru okrenula leđa i nastavila da hoda

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Tamara Trajkovic

Glavna lobistkinja za otimanje Kosova i Metohije i najveća promoterka premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija, Viola von Kramon danas je došla u Loznicu i Gornje Nedeljice da promoviše nezavisno Kosovo, a naša novinarska ekipa ju je upitala koje je njeno mišljenje o tvrdnjama da su Srbi počinili genocid u Srebrenici.

– Molim vas koje je Vaše mišljenje o tvrdnjama da su Srbi počinili genocid u Srebrenici? – upitali smo je.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– To nije tema ovde – otresito je odgovorila Viola.

Takođe, nakon što smo je zamolili da nam odgovori i da Srbe zanima njeno mišljenje samo je odmahnula glavom, okrenula leđa našem novinaru i nastavila da hoda dalje od njega.

Podsetimo, Viola je došla da podrži lidera ZZS i Otvorene građanske platforme “Akcija” Nebojšu Zelenovića, ekološkog aktivistu Aleksandra Jovanovića Ćutu, kao i pokret Ne davimo Beograd, koji se zalaže za saradnju između nezavisnih država Srbije i Kosovo.

Građani koji su mirno protestovali protiv njenog dolaska, dočekali su je uz pesmu “Kosovo je srce Srbije”, a kako je to izgledalo pogledajte OVDE.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. Ti sto nas mrze dolaze ovde da prave sprdnju od nas... Ne znam sto nase vlasti u opste dozvoljavaju ovakvima da uopste i udju u Srbiju ?

    Odgovori
  2. Ovi što glume opoziciju ili su toliko politički kratkovidi ili su zalutali u politiku!? Vuku toliko glupe poteze ko je ni najveći politički diletant nebi učinio. Oni toliko rade protiv sebe da to nije normalno. Misle da će sa izrazitim srbomrscima da dobiju glasoe?? Da li vi ljudi imate pameti. Vi ste plaćenici Rio Tinta, jer zapadnjaci imaju profil srbskog naroda. Što više se neko nečem protivi Srbi će iz INATA glasati za to. Zato vi radite u korist RT. Zahvaljujući vama oni će otvoriti rudnik, a vi ste se prodali za šaku dolara. Sram vas bilo. Ta dotična persona duva u istu tikvu i radi za istog gazdu.

    Odgovori

Ostavite komentar