Stigla ponuda iz Serije A koja se ne odbija: Dejan Stanković odlazi iz Crvene zvezde?!

Klub iz Đenove zainteresovan za njegove usluge

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Starsport

Turbulentno je u Crvenoj zvezdi već nekoliko meseci, naročito od eliminacije iz kvalifikacija za Ligu šampiona, a takođe i od juče, kada ju je Radnik pobedio 2:1 u Superligi Srbije.

Navijači su sve nezadovoljniji neubedljivim izdanjima crveno-belih, što se nije previše odrazilo na rezultate. I dalje je ekipa Dejana Stankovića u igri za šampionsku titulu, iako sada ima pet bodova manje od Partizana, a i u Ligi Evrope “gura” solidno.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Međutim, izgleda da je sa Apeninskog poluostrva, gde je strateg Zvezde proveo najveći deo svoje igračke karijere, stigla ponuda koja se ne odbija.

Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Navodno predsednik Sampdorije, Masimo Ferara, želi Dejana Stankovića na klupi svog kluba. Dodatno, italijanski mediji pišu da bi to moglo da se dogodi od januara.

Takođe, navedeno je i da novac nije problem i da “Deki” može sam da upiše cifru kojom bi bio zadovoljan.

Za sada nema ni potvrde ove informacije ni sa jedne strane, ali niko nije ni demantovao, pa postoji izgleda mogućnost da Crvena zvezda ostane bez šefa stručnog štaba.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Sto se tice Dejana Stankovica velika je greska sto je uopste dolazio za trenera ZVEZDE jer je to veliki zalogaj za njega. Nije on taj kalibar koji trena zvezdi. Njega kao trenera nebi uzeli ni u Fapu iz Priboja.

    Odgovori

Ostavite komentar