Darkova majka očajna: Ana Sević im poslala IZVRŠITELJE zbog duga od MILION dinara, Marina podnela tužbu

Nije joj svejedno zbog navodne trudnoće Barbare Bobak

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Pevač Darko Lazić i njegova devojka i koleginica Barbara Bobak nedavno su izazvali pometnju na internetu jednom objavom, nakon koje su krenule priče o tome da je Barbara trudna.

Naime, ona je uz jednu fotografiju napisala da “sada jede za dvoje”, što je izazvalo sumnje o tome da je u drugom stanju, a ova vest je navodno zabrinula Darkovu majku Branku koja ne može da se pomiri sa tim da po treći put gleda isti scenario.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Branka je veoma zabrinuta, iako je srećna zbog svog sina, kao i svaka majka. Nju najviše brine to što Darko iza sebe ima već dva propala braka i dvoje dece, za koje treba da plaća alimentaciju. On je svesna njegove finansijske situacije, posebno sada kada im je Ana Sević poslala izvršitelje na vrata zbog duga od skoro milion dinara. Marina je već podnela tužbu i sud će verovatno odrediti da i njoj mora da plaća alimentaciju. Troškovi se samo gomilaju, pa Branka brine da će Darko uskoro raditi samo za alimentaciju. Ne daj Bože i da se sa Barabarom dogodio isto kao i sa prethodne dve snajke, šta će onda biti – rekla je Brankina komšinica za Svet.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Svet

Komentari (1)

Ostavite komentar