Poludeo sam, ovo je KATASTROFA, mi smo četnička porodica: Oglasio se otac misice koja je OBRUKALA Srbiju

Moja Valentina je vrlo srpski nastrojena, rekao je Petrović

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printskrin

Nakon sramnih fotografija srpske misice Valentine Petrović, oglasio se njen otac koji je pokušao da opravda postupak koje ćerke.

Nakon sramnih fotografija srpske misice Valentine Petrović, koja je, pozirajući s predstavnicama Albanije i takozvane države Kosovo na svetskom izboru lepote u Egiptu, pokazala dvoglavog orla, simbol “velike Albanije”, cela Srbija se digla na noge, osuđujući takav čin.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Njen otac Aleksandar Petrović oglasio se, te pokušao da opere ćerku, pravdajući se da ona potiče iz četničke porodice i da ni sam ne zna šta joj se dogodilo da tako postupi.

Foto: Instagram/Printscreen

– Ona dete pojma nema, nesvesno je to uradila, nije razmišljala, to je sad jedna katastrofa. Moja Valentina je vrlo srpski nastrojena, kad moram ovako da kažem, a moram da bi je razumeli. Dakle, mi slavimo slavu Svetog Nikolu, to je naša tradicija, vodicu svetimo u kući, tata joj ima stotinu fotografija ispod četničke zastave, znači, mi smo jedna normalna srpska porodica – rekao je Petrović pa dodao:

– Valentina me nazvala, plačući na telefon, govoreći mi: “Tata, šta sam uradila”, a ja sam joj rekao: “Sine, uradila si nešto što nije trebalo.” Ja sam prvi poludeo kad sam video, ja sam bio u ratu, ako je iko za ovu zemlju dao, ja sam. Ovo je katastrofa po dete, ja sad moram nju psihički da sredim. Ovo je potpuno jedan bezazlen slučaj, ona je rođena u srpskoj porodici, čačanskoj, završila je osnovnu školu i gimnaziju u Čačku, zar treba decu da opterećujemo u ova vremena takvim stvarima. To je sve bezazleno, to su sve devojke u pitanju, nema razloga da se tu svoja zemlja dovodi u pitanje, naopako stvarno.

BONUS VIDEO:

Izvor: Srpski telegraf

Komentari (9)

  1. Boca .68.NEMAS POJMA STO PRICAS.CETNICKI POKRET JE OSNIVAN U STARU SRBIJU U DANASNU TAKOZVANU SEVERNU MAKEDONIJU A JEDAN OD OSNIVACA CETNIKA JE SLAVNI SRPSKI CETNIK I VOJSKOVODA JOVAN BABUNSKI KOJI SE SA SVOJIM CETNICIMA BORIJO ZA SRBIJU I SRPSTVO I NIKAKAV KVIZLING I NIKAKVI SARADNICI SA NIKAKVIM OKUPATORIMA.POSETIO SAM SELO DRENOVO I U SELSKA GROBISTA ZAPALIJO SVECE NA SVE GROBOVE GDE POCIVAJU SRPSKI HEROJI PETRIOTI KOJI SU OSNIVALI SRPSKI CETNICKI ODRED. ISTO I JA LICNO POTICEM IZ CETNICKE PORODICE STIME SE I PONOSIM SRCE ME BOLI KADA NEKO ZLO UPOTREBI CETNICKI POKRET I CASNE SRPSKE PATRIOTE CETNIKE KOJI SE BORILI ZA SVOJ NAROD NACIJU I KRST BOZJI. DA NIJE BILO CETNIKA DANAS NE BI BILO NITI SRPSKE DRAZAVE NITI SRPSKE NACIJE I VJERE Sv.SAVSKE..

    Odgovori
  2. Kao što je Valentina ,,normalno " srpsko ime to što slaviš slavu i što se slikaš ispod četničke zastave ne znači da ste normalna srpska četnička porodica . Srbe ne definiše četnička zastava jer su četnici bili saradnici okupatora pa je i pokazivanje dvoglavog orla dokaz saradnje a izdaja srpskih interesa . Vaša ćerka nije maloletno dete a predpostavljam da nije ni maloumna da ne zna šta radi . Ako je euforična i za euforiju postoji lek naravno kod lekara . Zbog gluposti koje si naveo kao ,,normalna srpska četnička porodica" dokazuje zabludu i zatucanost ,koja baš i ne dokazuje da je neka porodica normalna a još manje SRPSKA .

    Odgovori

Ostavite komentar