Uspela humanitarna akcija FK Miljakovca: Nemanja Vidić došao da pomogne čuvenom golmanu Partizana (VIDEO)

Radovanu možete pomoći slanjem SMS poruke 1082 na 3030

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv, Budi Human / Ilustracija

Sjajna manifestacija fudbalskog kluba Miljakovac, koja za cilj ima pomoć Radovanu Radakoviću, koji je teško bolestan, naišla je na veliki odziv ljubitelja fudbala, kao i bivših igrača.

Plejada asova se odazvala na poziv za odigravanje utakmice za pomoć Radakoviću, tako su se na terenu SC Rakovica našli igrači u liku Zorana Mirkovića, Đorđa Pantića, Aleksandra Čanovića, Milivoja Ćirkovića, Alberta Nađa, Ljubinka Drulovića, Gorana Troboka, Miroslava Radovića, Branu Ilića, Nebojšu i Nenada Marinkovića, Nenada Stojakovića, Predraga Rogana i Danka Lazovića.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Na veliko iznenađenje naišao je dolazak Nemanje Vidića, čuvenog srpskog fudbalera i jednog od najvećih štopera svih vremena.

Ulaznica za ovaj meč dobijala se na licu mesta uz dobrovoljni prilog, a svako može pomoći i slanjem humanitarne SMS poruke sadržine 1082 na broj 3030.

Radovan je naš nekadašnji fudbalski golman koji je, između ostalih klubova, čuvao mrežu Partizana, Voždovca, Obilića, Zemuna, Šturma i Standarda iz Liježa. Najbolje trenutke karijere doživeo je u dresu Partizana sa kojim je dva puta bio šampion i jednom pobednik Kupa Jugoslavije. Krajem 2020. godine, u trenutku najveće sreće što će ponovo postati otac, Radovan saznaje da je teško bolestan. Uspostavljena mu je dijagnoza Difuzni karcinom želuca i od tada kreće borba sa ovom opakom bolešću. U januaru 2021. godine, primljen je u Klinički centar Srbije radi operativnog lečenja tumorske promene želuca, ali zbog osnovne bolesti hirurška intervencija nije bila moguća. Preporuka lekara su hemioterapije.

Za preostali deo lečenja i operaciju u Turskoj potrebno je još blizu 100.000 eura. Radovanu možete pomoći slanjem SMS poruke 1082 na 3030 i uplatom na namenske račune otvorene u humanitarnoj fondaciji “Budi human”:

Uplatom na dinarski račun:
160-6000001216331-02

Uplatom na devizni račun:
160600000121638728

IBAN: RS35160600000121638728
SWIFT/BIC: DBDBRSBG

FK Miljakovac okupio legende fudbala kako bi pomogao Radovanu Radakoviću: Pomozi mu i ti!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar