Dopisivao se sa dečkom na Tinderu, a onda mu se javila njegova mama: “Nema šale sa mnom” (VIDEO)

On je šokiran prepričao kakve je poruke razmenjivao sa majkom mladića sa kojim je bio u vezi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/TikTok

Jedan muškarac podelio je svouju ispovest na TikToku i otkrio kakvu je neprijatnost doživeo zbog upoznavanja preko interneta.

@trustmeimaexpertMuch requested part 2 ##greenscreen ##MakeADogsDay ##myfinALLYmoment ##tinder ##grindr ##storytime ##foryou ##foryoupage ##gaydatingproblems ##lgbt ##gayproblems♬ original sound – trustmeimaexpert


Naime, on je prepričao kakve je poruke razmenjivao sa majkom mladića sa kojim je bio u vezi, a da stvar bude još šokantnija – ova smela žena je insistirala da se on i njen sin venčaju!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Zvezda TikTok-a, koja nosi ime @trustmeimaexpert, podelila je sa svojim obožavaocima delove prepiske sa majkom njegovog bivšeg partnera. Ove poruke mu je kako je ispričao, poslala nakon što je raskinuo sa njenim sinom.

Naime, majka njegovog bivšeg partnera nije prihvatila ne kao odgovor i insistirala je da njenom sinu da još jednu šansu, rekavši da je njegova slika već zalepljena na zidu spavaće sobe njenog sina.

Zatim je rekla da je porodica kupila prsten i da će ga ostaviti na njegovom radnom mestu, kako bi svi blagovoremeno mogli da počnu da planiraju predstojeću ceremoniju, kao i da sa njom i njenim sinom nema šale!

Mladić je šokiran ovu bizarnu situaciju podelio sa svojim pratiocima. A kako biste vi reagovali da ste se našli na njegovom mestu? Pišite nam u komentarima.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar