Ovo su dva brata koji su POGINULI u sudaru u Hrvatskoj: Obilazili kuću POKOJNE bake

Tela članova porodice poslata su na obdukciju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook

U stravičnoj nesreći u Okučanima u Hrvatskoj, koja se dogodila 22. oktobra, poginula je porodica iz Srbije.

Naime, u saobraćajki su život izgubili majka Radmila Perić. (57), i dvojica njenih sinova Duško Perić (38) i Damir Perić. (35). Oni su se vraćali iz Bosne i Hercegovine, gde su obilazili kuću pokojne bake, odnosno Radmiline majke, pišu Novosti.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Otac Čedomir Perić rekao je kratko za medije: “Da mi je bar jedan sin ostao živ!”

Smrskan automobil, uništeni kamion nasukan na bankinu sa desne strane puta, delovi ovih vozila i staklo razbacani po putu, satima posle udesa mogli su se videti u desnoj traci auto-puta. Uviđaj je trajao satima, do večernjih časova. Više od sedam sati je policija bila na licu mesta i utvrdila je okolnosti nezgode koja je odnela tri života.

– Armin je u 15.10 vozio kamion s prikolicom koja služi za prevoz automobila. Brzinu vožnje, kako je utvrđeno, nije prilagodio uslovima na putu, u vreme kada je kolovoz bio klizav. Iz tog razloga je u jednom trenutku prešao na suprotnu stranu puta, a tad mu je u susret naišao “reno” kojim je upravljao Duško P. (38) – piše u krivičnoj prijavi mladom vozaču.

TROJE SRBA stradalo u Hrvatskoj: TRAGEDIJA na autoputu, sudar kamiona i automobila kod Okučana (FOTO)

Kamion je prvo udario u zaštitnu ogradu, a onda je zadnjim delom zakačio prednji deo automobila. Kako je nastavio da se kreće nekontrolisano, udario je i zadnji deo vozila.

Mladi vozač kamiona je na licu mesta uhapšen kroz nekoliko sato od tragičnog događaja, uzeta mu je krv na analizu kojoj je trebalo da se utvrdi da li je bio pod uticajem alkohola dok je vozio, međutim, mediji nisu preneli do danas šta je njome utvrđeno. Takođe, još jedna je stvar ostala da se ispita, a to je da li je u vreme kada je izazvao sudar Armin koristio mobilni telefon.

CELA PORODICA iz Srbije poginula u Hrvatskoj: Poznati detalji STRAVIČNE saobraćajne nesreće

U tokom vikenda je priveden na saslušanje. Prema onome što su zabeležili hrvatski reporteri, mladić je bio vidno utučen. Pognute glave, sa kapuljačom na glavi, maskom preko lica i lisicama na rukama odveden je u tužilaštvo u Slavonskom Brodu.

Tela članova porodice poslata su na obdukciju, koja je takođe trebalo da pokaže i da li je, kojim slučajem, stradali vozač imao alkohola u krvi.

BONUS VIDEO: 



Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar