TROJE SRBA stradalo u Hrvatskoj: TRAGEDIJA na autoputu, sudar kamiona i automobila kod Okučana (FOTO)

Privremeno je obustavljen saobraćaj na delu puta

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Denis LOVROVIC / AFP / Profimedia

Državljani Srbije – dva mladića od 35 i 38 godina i jedna devojka, stradali su u teškoj saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila danas oko 16 časova na auto-putu kod Okučana u Hrvatskoj, prenosi Jutarnji list.

Oni navode da je do sudara došlo nakon što je vozač (25) kamiona sa hrvatskim tablicama pokušavao da se isključi sa auto-puta.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Ekipa Hitne pomoći brzo je stigla na lice mesta, a vozač je bio vidno uplašen. Kako je došlo do sudara za sada se još uvek ne zna, ali je poznato to da je vozač kamiona imao zakačenu prikolicu i da je hteo da se isključi sa auto-puta. Srbi su inače bili u automobilu – ponose mediji i dodaju:

– Dva mladića i devojka su navodno članovi porodice. Od siline udarca podlegli su povredama na licu mesta. Vozač kamiona nalazi se u policiji na ispitivanju.

– Alkotest je navodno prošao, ali je poslat na dalju dijagnozu gde će dati urin i krv – navode mediji. Beživotna tela naših državljana biće poslata na obdukciju. – Tada će se videti da je vozaču automobila pozlilo tokom vožnje ili je nešto drugo poput kvara na vozilu prouzrokovalo tragediju – navodi Jutarnji list.

BONUS VIDEO:



Izvor: Telegraf.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar