Sonja Biserko otišla korak DALJE: Udara na Vučića, a u Prištini se sastaje sa Aljbinom Kurtijem (FOTO)

Ovaj put Biserko je otišla korak dalje, u Prištinu na srdačne razgovore sa Aljbinom Kurtijem

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti razgovarao je danas u Prištini sa predsednicom Helsinškog odbora za ljudska prava u Srbiji Sonjom Biserko o saradnji i dobrosusedskim odnosima na Zapadnom Balkanu.

Napadi Sonje Biserko na predsednika Srbije Aleksandra Vučića nisu retkost, a poznato je i da podržava politiku Marinike Tepić i lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naime, ovaj put Biserko je otišla korak dalje, u Prištinu na srdačne razgovore sa Aljbinom Kurtijem, koji šalje jedinice ROSU na kosovske Srbe.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (3)

  1. Naime, ovaj put Biserko je otišla korak dalje, u Prištinu na srdačne razgovore sa Aljbinom Kurtijem, koji šalje jedinice ROSU na kosovske Srbe. - Otisla sekica da obidje brata. Pa zar nije Kolinda davno rekla da su hrvati i albanci braca po oruzju samo je zaboravila da javno kaze i da su braca po mrznji prema Srbima.

    Odgovori
  2. Ovi izdajnici su najveći problem Srbije i tako je već 120 god. Kad se rešimo domaćih izdajnika koji prodaju zemlju za šaku biće nam bolje. Ovo su osobe koje nemaju obraz, nemaju osećaj ispravnog, ljubavi prema svom narodu...

    Odgovori

Ostavite komentar