Željko Šašić ne želi da mu ćerka izgleda kao Dara Bubamara, a evo i zbog čega (FOTO)

Svojevremeno je prozivao pevačicu, a sada se ne slaže sa ćerkinim izborom da ode "pod nož"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock/ Časlav Vukojičić,ATA Images

Folk pevačica Dara Bubamara mnogo se promenila otkako je započela svoju muzičku karijeru, a posebno otkako se podvrgla estetskim zahvatima.

Dara je najviše iznenadila javnost kada je pre nekoliko godina ugradila silikone, i to poveći broj, čime je izazvala mnogobrojne reakcije, a kako se spekulisalo ranije u medijima, pevačica je osim grudi radila i usne i zadnjicu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Prema mišljenju mnogih, Dara danas nimalo ne liči na “staru sebe”, a dok se nekima više dopada njen sadašnji izgled, Bubamarine velike promene naišle su na osude od strane našeg folk pevača Željka Šašića. On ju je jednom prilikom žestoko isprozivao, a sada njegova ćerka koju je dobio iz veze sa Sonjom Vuksanović podleže sličnim trendovima i nedavno je po drugi put operisala nos.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sophia Laura Sasic (@sophiasasic)

– Žao mi je Dare. Bila je smerno dete, simpatično, ne znam šta se sad dešava sa njom. Pokušava da se utrkuje sa klinkama koje su 20 godina mlađe. Žena ima tri glave sa onolikim grudima – rekao je Šašić svojevremeno, a sada priznaje da se plaši da mu ćerka ne krene Darinim stopama.

BONUS VIDEO:



Izvor: Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar