Delegacija SPS stigla u SNS: Počeli razgovori o daljoj saradnji

Sastanak se održava u sedištu naprednjaka na Novom Beogradu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tamara Trajković, Vladimir Šporčić

Delegacija SNS, na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem započela je oko 17 časova razgovor sa delegacijom SPS, koju predvodi lider socijalista Ivica Dačić, a o saradnji dve stranke na predstojećim izborima.

Sastanak se održava u sedištu naprednjaka na Novom Beogradu, a sastanku, pored lidera SNS i SPS, prisustvuju potpredsednik SNS Miloš Vučević, predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić, potpredsednik Glavnog odbora SNS Aleksandar Šapić, predsednik GO SPS Aleksandar Antić.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nakon razgovora predviđene su izjave za medije.

Da će naprednjaci i socijalisti razgovarati danas, najavio je i sam Dačić u ponedeljak, koji je najavio da će tema razgovora biti modeli saradnje, koja je, kaže, nesporna.

Najavio je i da se radi na pripremi određenog dokumenta koji će biti potvrda saradnje dve stranke.

Dačić je istakao da je jedini mogući zajednički kandidat Aleksandar Vučić, a da je na predsedniku odluka da li će se ponovo kandidovati ili ne.

Dodao je i da je podrška koju pruža Vučiću u interesu Srbije, te da se zato neće kandidovati za predsednika i dodao da je cilj SPS-a da na izborima pređe 10 odsto. U poslednjih devet godina koliko ove dve stranke sarađuju, kaže Dačić, nije bilo situacije u kojoj su on i predsednik imali različita mišljenja, jer se politički razumeju.

BONUS VIDEO:



Izvor: Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar