Albanac BLOKIRAO saobraćaj u Beogradu: Predvodio protest ANTIVAKSERA, pa odbio da ga legitimišu (VIDEO)

Arifi ima prebivalište autonomne pokrajine Kosovo i Metohija

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Jedan od aktivnijih učesnika protesta protiv korona mera, Đemšit Arifi (35) je sinoć zbog drskog i bezobzirnog ponašanja priveden u policijsku stanicu Stari grad. Arifi je odbio da se podvrgne aklotestu i kod sebe nije imao ličnu kartu i njemu je, od strane sudije za prekršaje, određeno zadržavanje u trajanju do 24 sata.

Protesti u Beogradu traju već nekoliko dana, a na snimcima na društvenim mrežama mogli su se čuti stavovi protestanata, koji nemaju apsolutno nikakvo utemeljenje u nauci i prkose zdravom razumu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Na stranu to, svako ima pravo da misli svojom glavom, ali kako objasniti to što u maničnoj potrebi da se veruje najneproverenijim informacijama, pojedinci uzimaju za shodno da ugrožavaju živote više od polovine nacije koja se dosad vakcinisala.

Kako se ispostavilo, među njihovim predvodnicima je svakakav polusvet, što potvrđuje i slučaj Đemšita Arifija, Albanca s prebivalištem na Kosovu i Metohiji. Nešto ne verujemo da ga je na protest u centru Beograda dovela neka “neoboriva” antivakserska teorija. Naprotiv, reč je o čoveku koji je samo iskoristio priliku da pravi haos u glavnom gradu naše zemlje.

Kako drugačije objasniti njegovo bahato ponašanje, a zatim i odbijanje saradnje s policijom? Da se nije uplašio da će biti vakcinisan?

Šokantan snimak

Đemšit Arifi je aktivno učestvovao u usmeravanju okupljenih tokom protesta, kao i u blokadi saobraćaja, a Informer je sada došao u posed snimka koji to i dokazuje.

– Idemo svi u kafanu posle deset sati, kao što smo celog života i radili! Nema niko pravo da nam zabranjuje kretanje, oni su dužni da nas usluže po zakonu, bez diskriminacije – rekao je jedan od učesnika i predvodnika protesta, dok Đemšit Arifi zaustavlja saobraćaj.

Arifi ima prebivalište autonomne pokrajine Kosovo i Metohija.

U postupak će biti uključena i BIA (Bezbednosno informativna agencija) i SBPTE (Služba za borbu protiv terorizma i ekstremizma).

Snimak možete pogledati klikom OVDE.

BONUS VIDEO

Izvor: Informer

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar