Bivši muž joj je UZEO svu imovinu: Ovaj pevač je Ani Bekuti pomogao u NAJTEŽIM trenucima

Prošla je vrlo bolne trenutke nakon razvoda sa Predragom Vidovićem Prejom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock/ Stanislav Nedelja

Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić godinama unazad uživaju u ljubavi, komšije imaju samo reči hvale o ovom paru, a mnogi ne znaju da je Ana konačno našla pravu ljubav i zaštitu jer sa prethodnim mužem nije imala puno lepih trenutaka.

Pevačica je prošla “sito i rešeto” ali nikada nije želela da se javno žali, uvek je glavu dizala i hrabro nastavljala dalje. Nakon razvoda od muzičara Predraga Vidovića, Ana je ostala na ulici i bez dinara. Tada su joj u pomoć prvo potrčale kolege kojima ona to nikada neće zaboraviti.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Ana je nepunih godinu dana bila u braku sa klavijaturistom Aleksandrom Savićem, a kada su se razišli ona je upoznala bubnjara Predraga Vidovića Preju. Sa njim je radila i bila u ljubavi skoro deset godina. Živeli su u Šapcu, a Ana je tada imala velike hitove i lepo zarađivala. Sve pare je uložila u kuću u kojoj je živela sa Prejom, iako je sebi moga da kupi stan. Kada su se razveli 1992. godine, Preja joj je sve uzeo i ona je ostala bukvalno na ulici bez dinara. Tada je otišla u Beograd, a on se veoma brzo nakon toga oženio Tatjanom Dimitrić, sada Vidović, sa kojom ima i decu. Ani su tada u pomoć pritekli prijatelji Aca i Biljana Ilić. Oni su joj dali stan na Senjaku u kojem je živela. Plaćala im je kiriju, ali nešto minimalno – rekla je pevačica svojevremeno.

Došli su ratni dani a Ana se borila sama, bez podrške. Tek mnogo kasnije otkrila je kroz kakvu agoniju je prolazila.

– Iako mi je karijera tada bila na vrhuncu, teško da bih pristala da se u to vreme vratim. Pamtima da sam plaćala kiriju u iznajmljenom stanu u Senjaku, pozajmljivala čekove, kanistere sa benzinom, jedva dolazila do cigareta… Verovatno mnogi misle da sam tada, ali istina je sasvim drugačija. Moja sestra milina bila je bez posla, mlađa Dobrila živela je od plate medicinske sestre, otac mi je u to vreme bio teško bolestan. Kod mene u iznajmljenom stanu primao je infuziju jer nije bilo mesta u bolnici. Ubrzo nas je i napustio…  – pričala je pre nekoliko godina Bekuta za Svet, i dodala:

– Sin Igor je baš u to vreme bio u vojsci, a ja sam se strašno plašila. Bojala sam se za sve nas i bilo mi je beskrajno teško. Vešto i ljudski sam potisnula jezivu brigu i strah za sina, koji je bez upaljenih svetala vozio vojna kola od Prištine do Priboja. A na sceni ništa nije smelo da se primeti, i od mog osmeha i mojih pesama smo svi zavisli. Ne bih volela da zvučim kao velika mučenica jer znam da je mnogima bila daleko teže nego nama, ali ipak me boli što pojedinci veruju u pogrešnu verziju te priče, a to je da sam kao folk diva na bilo koji način profitirala na tuđoj nesreći. Istina je da nisam dobila ni kredit, ni stan, ni plac, ni penziono, ni zdravstveni osiguranje. Prosto sam se i izborila za opstank svoje porodice i na to sam veoma ponosna – ispričala je, dostojanstevno ne pomenuvši razvod niti ičiju krivicu.

Anin prijatelj Aca Ilić koji je odmah pritrčao da pomogne, prisetio se tog doba i Anine borbe.

– Kada se Ana razvela od Preje, živela je u stanu kod mene i Biljane, bilo je to devedesetih. Mi smo imali stan na Senjaku i ona je bila u njemu nekih sedam godina, nakon toga je stala na noge i kupila stan sebi. Nije to bio odnos stanodavac, već prijateljski odnos. Ne znam da li je ona razvodom izgubila kuću i da li joj je Preja sve uzeo, nisam se bavio time, to su njihove stvari. I dan-danas smo u dobrim odnosima sa njom, a šta se dešavalo u Šapcu, ne znam. Sa Prejom i njegovom ženom viđam se na slavi kod zajedničkih prijatelja i Ana mi nije zamerila to što sam u dobrim odnosima sa njim – ispričao je pre nekoliko godina Aca Ilić.

BONUS VIDEO:



Izvor: Mondo

Komentari (2)

  1. O kakvom socijalnom i zdravstvenom osiguranju priča? Naravno da ga nije imala kad nije ni prijavljivala prihode i plaćala poreze.

    Odgovori

Ostavite komentar