Devojčicu (11) silovao DEDA: Njena majka saznala da je ona zatrudnela, pa ju je zaprepastila odlukom

Stav je iznenadio sve

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Newsflash/mirror.co.uk printscreen

Jedanaestogodišnju devojčicu iz Bolivije silovao je deda nakon čega je njena neimenovana majka donela iznenađujuću odluku da ne sme da abortira.

Kada je devojčica u 21. nedelji trudnoće prvi put osetila bolove i “čudne pokrete nečega” u stomaku, rekla je majci (na slici) šta se dešava. Otišle su kod ginekologa i imale su šta da saznaju.

Potom je devojčica iz Japakanija ispričala majci da ju je deda (61) napao pre nekoliko meseci ostavivši je u drugom stanju, međutim majka jedva da je trepnula na te informacije.

Kako je celog života pod jakim crkvenim uticajem, ona joj je poručila da se ne šali sa svojim životom i razmišlja o abortusu već mora sada da rodi dete.

Nije poznat stav dede silovatelja, ali se zna da je majka ovom odlukom “zadržala mir u kući”, navodi lokalni portal El Deber iz Bolivije.

– Ova odluka uslovljena je ličnom porodičnom tradicijom materinstva. Deda nije pravi deda, njenoj majci bio je očuh, pa je žena išla i tom logikom da će sve biti u redu sa ćerkom. Devojčica je u dobrom stanju, mirna i svesna svega – rekao je advokat porodice Đovani Kabelo za list Pagina Siete.

Devojčica i njena četiri godine starija sestra već godinu i po dana žive same u kući sa dedom pošto su im roditelji u glavnom gradu Bolivije La Pazu gde zarađuju za porodicu.



Izvor: mirror.co.uk

Komentari (10)

  1. Нељуди је било и биће, али живот је светиња и бесцени дар. Не одузимај га.

    Odgovori
  2. Боље је живети по закону Божијем него самовољно чинити што Бог није благословио и умрети за вечност. Будите деца Божија и чините што бје Богу угодно. Дете поред свих околности је увек ипак и благослов. Нико ко има страх Божији не би ишао на намерни прекид трудноће, исти заговарао, саветова или на то подстицао или охрабривао, нири би прећутао кад би се томе требало успротивити. Колико је само оних који су родили и нису се покајали иако су били силвани, или остављени или сиромашни, или су и размишљали о побчају али се предомслили. Мжере читати о томе. Многе такве мајке се строго противе убиству зачете деце у утроби.

    Odgovori

Ostavite komentar