Koliko se puta Džonić VRAĆAO na mesto zločina? Progovorio o tome šta je VIDEO u torbi sa novcem

Novi dokazi nagoveštavaju da je Džonić i nakon ubistva porodice bio na šljunkari Dudine bare

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Privatna arhiva, Objektiv, Facebook

Sve je jasnije šta se dogodilo u noći između 26. i 27. septembra, kada je ubijena tročlana porodica Đokić. Prema do sada prikupljenim dokazima, na pištolju “bereta”, kalibra devet milimetara, koji je pronađen kod Gorana Džonića, kao i na novcu koji je pronađen na imanju njegovog sina Stefana, osim tragova ubijenog Gorana Đokića pronađeni su tragovi i samog Gorana Džonića.

O motivima zbog kojih bi Džonić ubio svoje bliže rođake, ljude sa kojima je slavio bitne datume, danima su se raspredale mnoge priče, ali je Objektiv došao do informacije da je ključni razlog – dug, o čemu smo već pisali.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ono što su činjenice je da su u pritvoru i dalje njegovi sinovi Milan i Stefan, kao i braća Milošević, Konstantin i Kostadin, koje je Goran označio kao neposredne ubice.

Prema saznanjima Objektiva, Milan i Stefan bi uskoro mogli da budu pušteni iz pritvora, pošto je dokazano da su u noći ubistva bili na svojim radnim mestima.

Poternica je raspisana za licem inicijala D. I., koji je često bio u društvu braće Milošević. Prema našim saznanjima, Miloševići će biti u pritvoru sve dok ovo lice ne bude privedeno.

JAKI DOKAZI

Iako je razlog pritvora braće Milošević izjava Gorana Džonića da su oni upravo glavni nalogodavci ovog monstruoznog zločina, pritvor je svima određen da ne bi uticali na svedoke, kao i da ne bi uklonili tragove krivičnog dela.

‒ Ključno bi bilo da se pronađe revolver Gorana Đokića koji Džonić tvrdi da je video svojim očima u noći ubistva, u torbi sa novcem – tvrdi naš izvor.

Novi dokazi nagoveštavaju da je Džonić i nakon ubistva porodice bio na šljunkari Dudine bare, gde su pronađena tela, kako bi uklonio tragove ovog svirepog ubistva.

‒ Džonić je viđen kako vozi Đokićev automobil ka selu Tešice oko dva sata posle ponoći, a na nadzornim kamerama se vidi i njegov povratak na žutom skuteru oko četiri sata ujutru ka Moravcu. Nekoliko sati kasnije je opet viđen kako ide ka nasipu, a smatra se da je išao da vidi da li još nešto treba da ukloni sa mesta zločina – zaključuje izvor Objektiva.

Piše: Aleksa Momčilović

OVU I DRUGE AKTUELNE PRIČE PROČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 26. OKTOBAR

Foto: Objektiv.rs

BONUS VIDEO

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Iz radnog profila Džonića se vidi da se radi o velikom neradniku( danguboviću) koji je volio živeti na visokoj nozi,voziti skutere,kupe automobile,skupe ograde oko kuće ,a za to treba imati pare..

    Odgovori

Ostavite komentar