Era Ojdanić na svadbi uzeo BAKŠIŠ od 110.000 evra: Novac je odmah POTROŠIO, evo i na šta

Pevač je priznao i da sa jednim kolegom ne razgovara vež više od 15 godina

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: M. M./ATAImages.

Pevač Era Ojdanić ove nedelje je ostovao u emisiji “Sceniranje” i tom prilikom otkrio neke zanimljivosti iz svog privatnog života i karijere.

Između ostalog rekao je i koji je bio najveći bakšiš koji je uzeo.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– To je bilo 1975. godine. Te godine sam snimio pesmu “Oženjen sam, kao momak živim”. To je takav megahit bio, i do dan-danas je ostao. Te godine je jedan Milan, veliki gazda iz Ritopeka, ženio dva sina istog dana. Ja sam tada žario i palio Jugoslavijom, tako da je on došao kod mene i mi se pogodimo za svadbu, za tri dana: momačko veče, dan svadbe i sutradan. Ja sam imao i prvo najmodernije ozvučenje tada. Narod se toliko veselio, bacali su pare… Kad smo se prebrojali na kraju, 110.000 maraka. Bilo nas je desetak muzičara. Odmah posle toga, nas četvoro je otišlo u jednu auto-kuću i kupili smo nove “kečeve” – rekao je Era iskreno.

Foto: TV Grand/Printscreen

Pevač je ispričao i anegdotu sa jednim obožavaocem.

– Godine 1981. imao sam solističke koncerte u Domu sindikata, sedam dana zaredom. To je bio pečat moje karijere. Tu su bili i jedan momak i devojka u loži, ja treba da izađem na scenu u nošnji, a oni gledaju u mene zbunjeno. Orkestar već počeo da svira foršpil, ja ne mogu da počnem da pevam jer vidim da su se ovi zapanjili. Ne znam šta se događa, a dečko mi je samo rukom diskretno pokazao da mi je otkopčan šlic. Tad sam se okrenuo ka orkestru da se namestim, vidim šlic zakopčan. Okrećem se ka dečku, a on sa devojkom umire od smeha! Kako su napravili foru i zeznuli me. Ja ću se sećati toga i kad budem umirao – ispričao je pevač.

Priznao je i da sa jednim kolegom ne razgovara više od 15 godina.

– Postoji taj jedan pevač, Bosanac je i ne želim da mu pomenem ime. Bili smo nekad mnogo dobri drugari i cimeri kad smo imali koncerte, ali ne pričamo već 15-16 godina. Toliko me je uvredio da o pomirenju nema ni govora – priznao je Ojdanić u emisiji.

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar