Glumica ćerku uči da “vrati DUPLO”: Njen način vaspitanja ZGROZIO slavnog supruga

Kaže da se ne kaje zbog toga

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Jesse Grant / Getty images / Profimedia

Glumica Mila Kunis otkrila da je da je stariju ćerku Vajata naučila da “vrati duplo” kada neko to od nje zasluži. Međutim, izgleda da se Ešton Kučer ne slaže sa njenim načinom vaspitanja.

Naime, kada je čula da je neko dete gurnulo njenu ćerku Vajat u školi, Mila Kunis je rešila da je nauči da „vrati duplo”, da se zauzme za sebe i bude jaka.Ipak, prilično se unervozila kada je shvatila da se njen suprug Ešton Kučer, ne slaže sa tim sistemom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Glumica je otvorila dušu za “Mom Confessions”, emisiju Elen Dedženeres, ali naglasila da se ne kaje što je to uradila, iako svesna da je supruga ovim potezom prilično povredila.

– Dakle, evo jedne priče zbog koje znam da ću biti na tapetu. Jedno dete je gurnulo moju ćerku u školici jednom, a kada sam saznala za to, odmah sam je pitala da li je uzvratila istom merom. Rekla je da nije, pa sam joj ovim rečima poručila: „Sledeći put vrati. Gurni je i kaži: „Ne, hvala!” i okreni se i idi – počela je u poznatom stilu ona, pa otkrila i šta je nju zatim sačekalo.

– Kad sam videla Eštonov izraz lica… Smrzla sam se. Rekao je samo: „Ne!” Ali nisam se pokajala. Znam da mi je ovo velika greška… – priznala je.

– Nemoj da gurneš nekog da padne i da se povredi, s ljuljaške ili tobogana, samo malo i na zemlji – rekla je glumica, shvatajući da je ipak trebalo da se prvoo konsultuje sa suprugom, kako bi pokušali da nađu rešenje sa kojim se oboje slažu.

BONUS VIDEO:



Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar