Neprijatelji ujedinjeni protiv Srbije: Sprema se PAKLENI NAPAD na našu zemlju, 28. oktobar ključni datum

Jasno je da se ovi napadi organizuju u cilju oslabljivanja naše zemlje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: GoogleEarth, Ilustracija/Objektiv.rs

Albanska zajednica u saradnji sa hrvatskom i bošnjačkom zajednicom organizovaće protest 28. oktobra u 12 časova ispred konzulata Srbije u Njujorku, a cilj protesta je da se Srbi predstave kao ratni zločinci, krvnici i silovatelji!

U skandaloznom saopštenju se navodi da se protest odnosi na “podizanje glasa protiv Srbije, koja je počinila zločine na Balkanu, kroz etničko čišćenje, ubistva i silovanja, pokušavajući da izgradi dugogodišnji hegemonistički san o Velikoj Srbiji“.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Jasno je da se ovi napadi organizuju sada, kada je Srbija pod vođstvom predsednika Aleksandra Vučića stabilna i nezavisna, kao i da dolaze u cilju oslabljivanja naše zemlje.

Da su neprijatelji Srbije u žestokoj akciji, svedoči i činjenica da se u ustaškim medijima u regionu vodi kampanja protiv predsednikovog sina Danila Vučića. Oni koordinišu napade sa onim političkim strukturama u Srbiji kojima je jedini cilj da se dokopaju fotelja, pa se tako vodi orkestrirana kampanja zajedno sa medijima koje kontroliše lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas.

Važno je istaći da se ovakvi protesti nisu organizovali kada su na vlasti u Srbiji bili Boris Tadić ili Vojislav Koštunica. Iz svega navedenog je jasno da srpskim neprijateljima smeta ekonomski jaka Srbija, u kojoj odlučuju građani, a ne strane sile, te stoga pokušavaju sramnim napadima da oslabe našu zemlju.

Foto: Printscreen

Albansko-američka zajednica dodaje i da zvanični Beograd “danas sa fašističkim mentalitetom spava na masovnim grobnicama širom Srbije”.

– Dragi sunarodnici, moramo da izađemo u što većem broju ispred Konzulata Srbije, da dignemo glas pred svetom, objavljujući i osuđujući zločine i državu koja podržava i rehabilituje ratne zločince. Mi, kao albansko-američka zajednica, nećemo ćutati, ali ćemo podići glas za one koje je ova zločinačka država ubila, silovala i masakrirala – piše u sramnom  saopštenju i dodaje se:

Foto: Printscreen

– Naše je pravo i nacionalna obaveza da tražimo pravdu pred svetom za prolivenu krv, za nevine žrtve zločina fašističke Srbije – zaključuje se.

Ovaj protest podržala je i Dua Lipa, pevačica albanskog porekla, koja je poznata po antisrpskim stavovima i veličanju Velike Albanije.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (11)

  1. – Naše je pravo i nacionalna obaveza da tražimo pravdu pred svetom za prolivenu krv, za nevine žrtve zločina fašističke Srbije – zaključuje se. - Zaboravise bednici da su svi oni bili u proslim ratovima saveznici sila zla, u prvom svetkom u koaliciji sa austrougarima, u drugom svetskom u koaliciji sa fasistickim trecim rajhom a sad bi nama da nametnu fasizam, zlocine, genocid. Kako objasnjavaju cinjenice da otimaju srpsku zemlju, da je od 1912 Srba na prostorima Hrvatske, Federacije BiH u Albaniji i u sroskoj juznoj pokrajini skoro nestalo? Zato, mislim da je nase pravo kao starog evropskog naroda koji u kontinuitetu ima drzavotvornost vekovima, trazi pravdu za vise of 5 --8pet) miliona ubijenih, asimiliranih i proteranih Srba. - Njima samo zelim sve ono sto su cinili nama.

    Odgovori
  2. KRATKO I JASNO.NASI STARI KAZU NEMOZE PO MAGARCA PA UDARAJU PO SAMAR.MA KOLIKO DA SE ONI SIROTINA I SLEPCI UJEDINIJU PROTIV SRBE TU NEMA BAS NISTO.SRBIJA JE OZBILJNA STARA EVROPSKA DRZAVA KOJA JE VEKOVIMA EVROPU BRANILA OD PRODOR MUSLIMANA. AKO ARNAUTI POTURICE I KATOLICKI SRBI NISU ZNALI SRBE NA BALKANU IMA VISE NEGO SVI ONI SIROTINJA IZRODI I KONVRTI POTURICE I ARNAUTE ZAJEDNO I TO JE TO.A DA NE SPOMINJEMO NA 200.MILIONA NASA BRACA RUSA I 10.HILJADA NUKLEARNE GLAVE KOJI NAM CUVAJU LJEDGA I TO JE TO.PA AKO JE NIMA STALO DO BATINJA SAMO IZVOLITE.

    Odgovori
  3. Kad pripadnici naroda koji 22 godine vrši teške zločine i progone nad srpskim narodom koji živi u getima u 21 veku, planira da održi demonstracije protiv "fašističkog srpskog naroda", onda to govori o dvoličnosti međunarodni zajednice koja to dozvoljava i koja se pravi da to sve ne vidi i ne razume. A o Šiptarima ne treba trošiti previše riječi . 75 godina šikaniraju, ubijaju, ptoteruju srpski narod uz blagoslov, prvo Komunista a posle demokrata i međunarodni zajednice. Osveta za 20 vek , srpske pobede i uloga u ppbedničkoj strani u 2 rata, krvavo je naplaćena kro ratove 90 tih, sankcije i uništavanje privrede, bombarfovanje Srbije 1999. Ucene, pretnje i diplomatski rat se nastavljaju. Mi smo naro koji je navikao da trpi nepravdu i zna da se bori za svoju slobodu. Braćo opametite se i zbijte redove dok nas stvarno te belosvetdke fukare i ološ nisu istrebili

    Odgovori

Ostavite komentar