Darkove bivše ulaze u ZADRUGU? Spremne na OSVETU zbog brojnih uvreda, Marina prelomila – ovo je razlog

Izvor navodi da se Gagićeva nećkala oko ulaska u rijaliti jer ima malo dete

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Bivša verenica Darka Lazića, Marina Gagić, i bivša devojka pevača, Olivera Matijević, navodno će se useliti na imanje u Šimanovcima.

Producenti Pinka uveliko pregovaraju s Marinom, dok su sa bivšom ljubavnicom popularnog folkera navodno već potpisali ugovor.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Prvo su na razgovor pozvali Oliveru s kojom je Darko varao prvu suprugu Anu Sević, a onda i verenicu Marinu Gagić. Ona je prošle nedelje bila u Beogradu i odmah je pristala da uđe u Zadrugu. Obećala je da će pred kamerama otkriti sve prljave tajne Darka Lazića – rekao je izvor.

Pevačica je navodno redložila producentima da pozovu i Marinu Gagić, s kojom se nedavno sprijateljila.

– Olivera je kontaktirala s Marinom preko Instagrama čim je čula da ju je Darko ostavio. Rekla joj je da se kaje što je bila ljubavnica i požalila se da je izigrao obe. Još tada su njih dve skovale plan da se zajedno osvete Laziću. Tako je Olivera odmah posle razgovora na Pinku otišla u Pećince kod Marine kod koje je i prenoćila. Tad su pričale da zajedno uđu u Zadrugu – kaže izvor.

Marina ima NOVOG dečka? Nakon kraha ljubavi sa Darkom Lazićem, Gagićeva rešila da krene dalje (FOTO)

Isti izvor navodi da se Gagićeva nećkala oko ulaska u rijaliti jer ima malo dete, ali je “od toga jača njena želja da se osveti Laziću koji joj ne plaća alimentaciju”.

– Darko ne daje novac za sina Alekseja, a i retko ga viđa. Marina je shvatila da ako ona sinu ne obezbedi budućnost, niko neće. Već je dogovorila sastanak sa čelnicima Pinka i za dobar honorar pristaće da uđe u rijaliti sa Oliverom – kađe izvor.

Darko je ranije pobesneo zbog zajedničkih slika Olivere i Marine i tom prilikom je rekao “da ga ne zanimaju u životu”.

“Dajete prostora Oliveri i Marini! One su nebitne i gledaju kako da se proguraju preko mojih leđa! Ko su one?! Olivera je propala pevačica, a Marina hoće da bude poznata”.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Informer

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar