“Ne daj Bože da bude kao Dara, ta žena ima TRI GLAVE”: Željko Šašić o ćerkinim plastičnim OPERACIJAMA

Pevač je priznao da mu je žao Dare Bubamare

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FOTO: ATA Images

Ćerka Željka Šašića i Sonje Vuksanović, Sofija, nedavno je iznenadila pratioce kada se na društvenim mrežama pojavila sa zavojima na licu. Brzo je otkrila da je radila operaciju nosa, a to nije jedina operacija koju je do sada imala.

Željkova i Sonjina naslednica do sada je već jednom operisala svoj nos, uvećala usne i povećala grudi, a njen otac progovorio je o ćerkinim intervencijama.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

On je otkrio da je Sofija nos operisala iz zdravstvenih razloga ali da mu uopšte nije bilo svejedno kada je operisala grudi.

– Sofija je imala devijaciju nosa koju je operisala već drugi put, prvi put se valjda nešto iskomplikovalo, ali najbolje bi bilo da pitate nju. Nisam protivnik estetske hirurgije, ali da to bude u granicama, da korekcije budu neke minimalne – rekao je on, a onda dodao i da se uplašio kada je video kolike grudi ima koleinica Dara Bubamara pa je zbog toga strahovao kada je Sofija išla na operaciju.

– A šta misliš da mene moja ćerka sluša? Ma ne zezaj, molim te! Vi znate da sam se ja svojevremeno uplašio kada je Dara pokazala svoje grudi, posle sam se nekako navikao i sad mi je sve to super, postane nekako normalno vremenom. Neka stavlja ko šta voli, svi smo kolektivno poludeli – rekao je Sašić.

On se zatim osvrnuo na koleginicu Daru koju je već pomenuo, a i dalje se pita zbog čega joj je trebalo da uradi tolike grudi.

– Žao mi je Dare. Bila je smerno dete, simpatično, ne znam šta se sad dešava s njom? Pokušava da se utrkuje s klinkama koje su 20 godina mlađe. Žena ima tri glave s onolikim grudima – rekao je on za Svet.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Svet

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar