Solskjer u Junajtedu kao u “Ivkovoj slavi” – neće otići dok ga ne oteraš!

Solskjer će i dalje sedeti, piti i jesti na račun Vudvorda, sve dok mu ne pukne film i ne izbaci ga iz kluba naglavačke

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Profimedia

Sigurno je svako od vas bar jednom pogledao kultni film “Ivkova slava”, gde gosti sede kod domaćina tri dana i nemaju nameru da se pokupe i odu svojim kućama.

Takva je situacija i sa Ole Gunarom Solskjerom u Mančester junajtedu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Tvrdoglavi Norvežanin nema nameru da prizna svoje greške i podnese ostavku čak ni nakon katastrofalnog poraza na “Old Trafordu” od Liverpula5:0.

„Suviše smo daleko dogurali kao ekipa da bih sada odustao. I prošle sezone smo izgubili od Totenhema 1:6, ali ovo je gore. Mnogo gore. Pogotovo za mene kao nekoga ko je momak iz ovog kluba. Moramo da ovo preguramo preko glave što pre. Biće teško, igračima će pasti samopouzdanje ali imamo mnogo jakih karaktera u ekipi. Znamo da smo na dnu i da ne možemo gore od ovoga ali videćemo gde ćemo da završimo“, rekao je Solskjer posle meča.

Ipak, on ne poriče da je ovo najgora utakmica otkako je seo na klupu engleskog velikana.

„Nije lako bilo šta reći osim da je ovo moj najgori momenat otkako radim sa ovim momcima. Nismo bili dobri ni kao tim, ni kao individualci. Ne smete Liverpulu da dajete onakve šanse, a mi smo baš to uradili. Celo naše izdanje je bio nezadovoljavajuće. Iako smo dobro otvorili meč, oni su bili nemilosrdni u šansama. Treći gol je sve odlučio“.

Foto: Martin Rickett / PA Images / Profimedia

Na pitanje čija je odgovornost za ovakav poraz, odgovorio je:

„Moja je odgovornost. Ja sam taj koji je birao kako da krenemo u ovu utakmicu. Nismo bili dovoljno fokusirani u šansama i otvorili smo previše prostora protivniku. A kada dobrim igračima otvorite prostor, onda oni postižu golove. U prethodne dve i po godine smo na sličan način ulazili u utakmice protiv njih i odgovarali na njihov visok presing. Ali danas su iskoristili svoje šanse, a mi nismo pokazali autoritet Mančester Junajteda. Primili smo četvrti gol kada smo već bili glavom u svlačionici. I tada je sve bilo gotovo“.

Sve u svemu, Solskjer će i dalje sedeti, piti i jesti na račun Vudvorda, sve dok mu ne pukne film i ne izbaci ga iz kluba naglavačke…

Het-trik Salaha u demoliranju Junajteda: Klop pokazao Solskjeru koliko je daleko od ozbiljnog trenera



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar