Grčić najavio krivične prijave protiv Milana Đorđevića

Đorđević je iznošenjem tvrdnji na društvenim mrežama da nema uglja za radnike izazvao paniku među zaposlenima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Promo

Vršilac dužnosti direktora Javnog preduzeća „Elektroprivreda Srbije“ Milorad Grčić najavio je, prilikom obilaska površinskih kopova RB „Kolubara“, da će protiv bivšeg predsednika Sindikata EPS-a Milana Đorđevića biti podneta krivična prijava zbog, kako je rekao, izazivanja panike i straha. Đorđević je iznošenjem tvrdnji na društvenim mrežama da nema uglja za radnike izazvao paniku među zaposlenima, rekao je Grčić. Najavio je krivičnu prijavu protiv Đorđevića i zbog napada na direktora za proizvodnju uglja Milana Miškovića ispred Poslovodnog odbora.

Protiv bivšeg predsednika Sindikata EPS-a Milana Đorđevića biće podneta krivična prijava zbog izazivanja panike i straha, nakon njegovih tvrdnji na društvenim mrežama da neće biti uglja za zaposlene, izjavio je v. d. direktora „Elektroprivrede Srbije“ Milorad Grčić prilikom obilaska površinskih kopova.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Grčić je protiv Đorđevića najavio krivičnu prijavu i zbog, kako je naveo, fizičkog napada na direktora za proizvodnju uglja u „Kolubari“ Milana Miškovića.

Prava ranika neće biti ugrožena, naglasio je Grčić i čestitao Radosavu Krsmanoviću na izboru za predsednika Sindikata EPS-a.

Novoizabrani predsednik Glavnog odbora Sindikata EPS-a Radosav Krsmanović demantovao je tvrdnje Milana Đorđevića da je sednica Glavnog odbora, na kojoj se smenjen, bila negalna. Rekao je da ima i znanja i iskustva da u narednom periodu unapredi položaj radnika.

Krsmanović je pozvao zaposlene da, kako kaže, ne nasedaju na provokacije Milana Đorđevića. Rekao je da su protesti u Balkanskoj ulici u Beogradu nelegitimni.

Podsetimo, sednica Glavnog odbora Sindikata EPS-a, na kojoj je Milan Đorđević smenjen, održana je 22. oktobra. Pored Radosava Krsmanovića, koji je postavljen na čelo GO, za potpredsednike su izabrani Bogdan Vukotić i Zoran Ilijević.

BONUS VIDEO:



Izvor: GEMinfo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar