SKANDAL! Sergej Trifunović priziva UBISTVO Aleksandra Vučića

Ono što je napisao je svakom normalnom čoveku skandalozno

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumac Sergej Trifunović pokazao je još jednom da ne preza ni od čega, pa je iskoristio tragediju koja se dogodila u Americi tokom snimanja filma kako bi praktično prizvao ubistvo predsednika Srbije, Aleksandra Vučića.

Naime, Trifunović je izrazio “žaljenje” što umesto tragično stradale direktorke fotografije koju je slučajno upucao i ubio glumac Alek Boldvin nije bio predsednik Srbije, Aleksandar Vučić.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Sergej Trifunović je na svom Tviter nalogu napisao: “Sad stvarno ostaje pitanje zašto Biković nije odveo Aleka Boldvina kod šefa, a ne nesrećnog Džonija Depa”.


Podsetimo, glumac i producent Alek Boldvin (68) je, najverovatnije nehotice, pogodio dva člana ekipe, reditelja Džoela Souzu (48) i direktorku fotografije Halinu Hačins (42) kada je opalio iz scenskog pištolja.

Smrtonosni incident se dogodio na snimanju nezavisnog igranog filma “Rust”, saopštila je kancelarija šerifa okruga Santa Fe, a prenosi agencija Rojters.

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (5)

  1. Osrednji glumac, osrednji srbin, osrednji čovek, umišljena budala, iskreno ne znam kakva je situacija sa zakonom, ali za ovakve izjave kojima pozivaš na ubistvo, a kao hteo si da ispadneš duhovit, pa makar bio na nečemu, mora da piše negde nešto.

    Odgovori

Ostavite komentar