SKANDAL! Sergej Trifunović priziva UBISTVO Aleksandra Vučića

Ono što je napisao je svakom normalnom čoveku skandalozno

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Glumac Sergej Trifunović pokazao je još jednom da ne preza ni od čega, pa je iskoristio tragediju koja se dogodila u Americi tokom snimanja filma kako bi praktično prizvao ubistvo predsednika Srbije, Aleksandra Vučića.

Naime, Trifunović je izrazio “žaljenje” što umesto tragično stradale direktorke fotografije koju je slučajno upucao i ubio glumac Alek Boldvin nije bio predsednik Srbije, Aleksandar Vučić.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Sergej Trifunović je na svom Tviter nalogu napisao: “Sad stvarno ostaje pitanje zašto Biković nije odveo Aleka Boldvina kod šefa, a ne nesrećnog Džonija Depa”.


Podsetimo, glumac i producent Alek Boldvin (68) je, najverovatnije nehotice, pogodio dva člana ekipe, reditelja Džoela Souzu (48) i direktorku fotografije Halinu Hačins (42) kada je opalio iz scenskog pištolja.

Smrtonosni incident se dogodio na snimanju nezavisnog igranog filma “Rust”, saopštila je kancelarija šerifa okruga Santa Fe, a prenosi agencija Rojters.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (5)

  1. Osrednji glumac, osrednji srbin, osrednji čovek, umišljena budala, iskreno ne znam kakva je situacija sa zakonom, ali za ovakve izjave kojima pozivaš na ubistvo, a kao hteo si da ispadneš duhovit, pa makar bio na nečemu, mora da piše negde nešto.

    Odgovori

Ostavite komentar