Saslušani i Džonićevi SINOVI: Trenutno su kod sudije koji donosi ODLUKU o pritvoru

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Privatna arhiva, GoogleMaps, Informer

U Višem javnom tužilaštvu u Nišu zajedno sa Goranom Džonićem, koji je osumnjičen da je ubio porodicu Đokić iz Aleksinca, danas su saslušana i njegova dva sina, saznaje Telegraf.rs.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Iako se isprva pronela informacija da su sa Džonićem saslušana braća K. M. i A. M., koji su sinoć uhapšeni, oni danas nisu izvedeni pred tužioca.

Kako je već objavljeno, Džonić je danas promenio svoju odbranu, i branio se ćutanjem. On, kako je otkrio naš izvor, pred tužiocem ne optužuje osobe koje je isprva optužio kao saizvršioce, već se u tužilaštvu branio ćutanjem.

Džonić i sinovi su trenutno kod sudije za prethodni postupak, koji treba da donese odluku o pritvoru.

Goran Džonić, uhapšen je u četvrtak zbog sumnje da je ubio brata od tetke Gorana Đokića (57), njegovu suprugu Gordanu (56) i njihovu dvadesetpetogodišnju ćerku Lidiju. Da podsetimo, priznao je krivicu, ali se branio da on nije jedini izvršilac svirepog ubistva.

On je za saučesništvo optužio ljude iz aleksinačkog kriminalnog miljea braću K. M. (40) i A. M. (39), koji su sinoć uhapšeni. Mada su se u medijima pominjala imena još trojice navodnih izvršilaca i pomagača, uključujući i Goranovog sina, zvanično je potvrđeno samo hapšenje K. M. i A. M.

Đokići su poslednji put viđeni u noći između subote i nedelje, 26. na 27. septembar, kada su iz sela Moravac, gde su bili od Goranove majke na večeri, krenuli put Aleksinca, gde žive. Njihov “folksvagen pasat” crne boje snimila je nadzorna kamera na perionici, kod mosta u Žitkovcu i od tog trenutka, i vozilo i tročlana porodica kao da su u zemlju propali.

Tela porodice Đokić, pronađena su u subotu, 2. oktobra, nakon šest dana potrage u ataru sela Moravac, gde su kobne večeri i bili u poseti Goranovoj majci. Na putu do kuće njih su ubice presrele, otele, a potom hicima iz pištolja hladnokrvno ubile. Nakon zločina, tela Đokića su spaljena, dok je njihov automobil odvezen na drugu lokaciju, 10 kilometara dalje, i tu zapaljen kako bi se prikrili tragovi.

BONUS VIDEO:



Izvor: Telegraf.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar