Nikad iskreniji Kristijano Ronaldo: Poslao je brutalnu poruku svima koji ga ne vole!

Portugalski fudbaler je svestan šta se očekuje od njega.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: MatchDay Images Limited / Alamy / Alamy / Profimedia

Kristijano Ronaldo je pod posebnom lupom od trenutka kada se vratio u Mančester Junajted.

Navijači očekuju intant uspeh, što je prilično teško, pa je zato Ronaldo na udaru jednog dela javnosti jer “crveni đavoli” ne igraju baš najbolje. Imaju pet bodova manje od prvoplasiranog Čelsija i mnogo se muče.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ronaldo je bez dlake na jeziku pričao o svemu i poslao je poruku kritičarima.

– Znam kada je mom timu potrebna pomoć u defanzivi. Ali moja uloga je da timu donosim pobede i postižem golove. Ljudi koji ne žele da vide to su oni koji me ne vole, ali da budem iskren, imam 36 godina, sve sam osvojio i pomalo sam zabrinut za ljude koji govore loše o meni. Lepo spavam uveče, idem u krevet sa mirnom savešću. I nastaviću tako, jer ću i dalje pobeđivati i zapušiti usta kritičarima – rekao je Ronaldo i dodao:

– Kritike su oduvek bile deo ovog posla. Nisam zabrinut zbog posla. I na njih gledam kao na dobru stvar, da budem iskren. Ako brinu zbog mene ili pričaju o meni, to je zbog toga što znaju moj potencijal i vrednost. Daću vam primer: ako pitate najgoreg đaka u školi da li voli najboljeg, reći će da ga ne voli. Mislim da je najbitnije da sam i dalje srećan i da uživam u fudbalu. Nebitno je koliko sam toga osvojio u karijeri. Konstantno osvajam, ali sam i dalje motivisan. Otvorio sam novo poglavlje u životu i zbog toga sam ovde – želim da nastavim sa osvajanjem trofeja i mislim da Mančester treba da bude na istom ovom nivou pobeđivanja i razmišljanja o osvajanju velikih trofeja, tako da sam tu da pomognem.

Portugalski fudbaler je svestan šta se očekuje od njega.

– Ne krijem se od toga i zaista ne obraćam pažnju na njih jer znam da su sastavni deo fudbala. Svi me znaju. Uvek sam bio takav. Neću se menjati sada. Uvek ću dati 100 odsto za klub i moje reakcije si deo ono što jesam i što osećam u tom trenutku. Znam da će oči biti uprte u mene zbog toga ko sam, šta sam postigao i osvoji – zaključio je jedan od najboljih igrača svih vremena.

Bonus video:

Tragične vesti: Bivši fudbaler preminuo od posledica strujnog udara

 



Izvor:

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar