Stefanović ZLOUPOTREBIO Ministarstvo odbrane za napad na Božidara Spasića

Spasić za Objektiv kaže da ne razume zašto je tema Ministarstva odbrane

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Tamara Trajković, Printscreen/Youtube

Nakon što je bivši obaveštajac Božidar Spasić izjavio da se bivši ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović pravi blesav kada se postavljaju pitanja ko je zapravo Dijana Hrkalović i koje tajne službe su je „napravile”, PR ministra je na Tviteru objavila skandalozno saopštenje.

U njemu se Božidar Spasić naziva „šarlatanom”, „sejačem laži i uvreda” i spletkarošem koji će, kako navode, morati na sudu da dokaže svoje tvrdnje.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

‒ Reč je o čoveku o čijem ekspertstvu za sve i svašta znamo uglavnom samo od njega samog. Drugih pouzdanih tragova nema. Izuzetak je ono čime se i sam hvalio ‒ da je koristio usluge i angažovao okorele kriminalce za ubistva, sud u Belgiji tvrdi da jeste tako. Baš takav čovek sa nacionalne frekvencije poslednjih dana, sem rijaliti izvedenih optužbi na račun ministra Stefanovića, preispituje i čast i moral pripadnika Vojske Srbije, ali deli i savete predsedniku Republike kakve odluke treba da donosi. U zanosu tvrdi da je mudriji i od samog predsednika ove države – navodi se u saopštenju koje je prenela Stefanovićeva najbliža saradnica zadužena za PR.

Spasić za Objektiv kratko kaže da ne razume zašto je tema Ministarstva odbrane:

‒ Nisam video objavu Stefanovićeve PR, ali mislim da su bespotrebna mešanja jake institucije kao što je naša Vojska za napade na mene zbog kritike za ono što je Stefanović radio u Ministarstvu unutrašnjih poslova. U svakoj normalnoj državi bi takav ministar podneo ostavku i ne bi više mogao da bude ministar.

Ovu i ostale aktuelne priče čitajte u štampanom izdanju lista Objektiv za 23. oktobar.

Foto: Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (3)

  1. Kiki, Ti si nevidjen bolesnik, verovatno Djilasov pešak. Bezbednost države je za tebe mislena imenaica, preuzeo si i imitiraš Balaševića koji je isto tako bio protivdržavni elemenat. Omča se steže oko tvog voljenog Ministra Stefanovića sa ili bez Spasića.

    Odgovori
  2. sto se tice ovog izlapelog, navodno radnika db ssup/a to je dno dno dna, citao covek po novinama, mozda je imao nekog komsiju koji mu je pricao itd., koliko ima ljudi koji su radili u takvoj ustanovi i nema ih nema u javnosti ovaj je dno dno dna, nego njega ..kada se hvalio da je organizovao neko ubistvo nekog albanca u nemackoj, na sva usta, pa kada su ga trazili nemci izgleda da je i osudjen zbog toga, e onda je rekao da je to sve izmislio, ljigavac jedan..dno dno dna,.

    Odgovori

Ostavite komentar