Alisa Milano UHAPŠENA zbog PROTESTA: Nakon toga se oglasila i poslala važnu poruku (VIDEO)

Čuvena Fibi iz serije "Čari" završila iza rešetaka

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/Larry King

Glumica Alisa Milano, najpoznatija po ulozi Fibi Halivel u seriji “Čari”, uhapšena je ispred Bele kuće dok je protestovala tražeći izmene oko prava glasa.

– Upravo sam uhapšena dok sam protestovala i tražila od Bajdenove administracije i Senata da iskoriste svoje pravo i zaštite pravo glasa. Stanite uz mene i recite glasno Senatu i Beloj kući da ta prava moraju imati svi, bez obzira na to gde žive – napisala je ona na svom profilu na Instagramu uz snimak sa protesta.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Alyssa Milano (@milano_alyssa)

Naime, policija je glumicu najpre upozorila da zajedno s članovima Udruženja „People for the American Way“ mora da se skloni s tog područja, inače će ih morati da je uhapse po zakonu koji zabranjuje okupljanje gomile i zauzimanje ulica i pločnika.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (3)

  1. Neznam dali je to bio aristotel ili neki drugi od helenakoji je rekao kakva je to demokratija kada me ona dva cobana nadglasaju....a kobojagi se bore za jednakost i jednaka prava.a ceo svet zna da su bajden i njegova klika pokrali izbore u sad -a kritikuju rusiju zbogbjenog navalnog a tamo matletiraju milione... Svaka cast gospodjo MILANO.

    Odgovori
  2. Sve je jasno oko protesta, hapšenja i poruke. Nije jasno zašta se ta grupa zalaže i protestvuje osim "prava glasa za amerikance bez obzira gde oni žive". Pa zar u najrazvijenijoj demokratiji nemaju svi jednako pravo glasa o čemu nama uvek drže lekcije. Ovo zaslužuje jedan dublji članak i analizu nezavisno od hapšenja glumice. "Ima nešto trulo u državi Danskoj"

    Odgovori
  3. zato sto svi imaju pravo glasa, zato smo tu gde jesmo, izmanipulisana, neobrazovana i neintelignetna masa ljudi, bira ko ce da mu bude predsednik

    Odgovori

Ostavite komentar